Szekeres Viktor

Kikerült a netre az év legjobban várt sorozata, a posztapokaliptikus Revolution

Az NBC ingyen megtekinthetővé tette nézőinek az ősz egyik legjobban várt tévésorozatának, a Revolutionnek az első részét. A valódi premierre másfél hét múlva fog sor kerülni.

Megnézed a Revolution első részét?
  • Naná! Eredeti nyelven.
  • Csak, ha jó kritikákat olvasok róla.
  • Esetleg szinkronnal.
  • Dehogy nézem.
Az amerikai NBC csatorna nem várta meg a Revolution című új tévésorozatának szeptember 17-re kiírt premierjét, már most feltette a széria pilotját a netre, nyilvánvalóan azzal a szándékkal, hogy a pozitív szóbeszédnek köszönhetően több néző írja fel magának a tévés bemutató dátumát. A szériát az NBC honlapjáról és a Huluról is megtekinthető, de természetesen a csatorna csak az amerikai nézőknek akar kedvezni ezzel, így a sorozatra szomjúhozó nemzetközi nézők pár egyszerű rafinéria segítségével tudja megnézni a mellékelt videót.


A Supernatural készítőjének, Eric Kripkének a nevével fémjelzett Revolutiont első látásra a posztapokaliptikus műfajba lehetne beletuszkolni, ugyanis egy olyan világban fog játszódni, melyből egy csapásra eltűnt mindenféle elektromosság. A történet fő szála a nagy eseményt követő 15. évben játszódik, de természetesen az elsötétülés idejére is vissza fognak emlékezni a karakterek segítségével a készítők.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #3
    Megnéztem. Nem létezik, hogy nincs sehol 1 generátor, 1 szélkerék. Egy szaros kerékpárral és 1 generátorral lehet áramot csinálni. Ez így baromi nagy bukás lesz
  • jeti00 #2
    ez eddig baromi unalmas, remélem kiadnak még pár trailert, hátha meghozza a kedvet. az elektromosság nélküli világ ötlete nem lenne rossz
  • god25 #1
    És mi a fő szál? A szöszi bóklászik a kukoricaföldeken a nyilával és siránkozik. A trailer alapján bazi unalmas lesz.