Szekeres Viktor

Itthoni is látható lesz Spielberg időutazós scifisorozata

Itthon nem lesz látható országos lefedettségű csatornán a tavalyi sorozatévad legnagyobb durranásnak szánt, de beégő Terra Nova, ugyanis az RTL frissen induló csatornáját kívánja erősíteni vele.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy Magyarországon az RTL Klubhoz kerülhetnek a Terra Nova című scifisorozat sugárzási jogai, a nagy kérdés csak az volt, hogy vajon a rengeteg tévésorozattal rendelkező csatorna bevállalja-e a premiert, vagy egy kisebb adójára "száműzi". Nos, ez utóbbi szcenárió valósult meg, igaz nem úgy, ahogy azt az év elején gondolták sokan, hiszen a Terra Nova - Az új világ végül az RTL2-n lesz látható, mely csatorna elindítását tavasszal jelentette be az RTL Klub.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy az RTL2 október elsejei indulása alkalmából azonnal belevág a sorozat sugárzásába, vagy csak pár hónappal később kerül terítékre a Steven Spielberg közreműködésével készült Terra Nova, az viszont biztos, hogy az egyetlen évad mind a 13 epizódját láthatjuk majd. És talán saját szemünkkel is megítélhetjük, hogy valóban annyira gyengén sikerült-e a sorozat, mint ahogy azt szinte mindenki állítja. (A negatív nézői reakcióknak, s az ezekből fakadó nézettségcsökkenésnek köszönhetően a Fox csatorna nem is rendelte be a sorozat második szezonját.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #7
    Szerintem a vegen mar eleg jo volt...
    Kar, hogy vege...
  • god25 #6
    Ha viszont előtte vették meg, akkor elég sz@r szerződést kötöttek.
    "akkor jelzem, hogy a sorozatokat nem szokták befejezni" - pont erről beszéltem Én is.
  • Kelta #5
    lehet hogy a nézettség elment, de tök gagyi, nevetséges bugyutaság volt...
    szerintem nem minden a nézettség..
    de tudom, amcsiban a készítők naponta térdelnek le a "NAGYNÉZETTSÉG" szobor elé, imára
  • winnie #4
    ahhoz gyenge, hogy kaszálják, de egyébként a tn a fox egyik legnézettebb sorozata volt. a csatorna tavalyi kínálatából nézettebb volt, mint a house, a bones (ez folytatódik), a touch (ez folytatódik), a fringe (ez folytatódik), a raising hope (ez folytatódik), az alcatraz, a finder vagy a breaking in.
  • Narxis #3
    Én se értem ezt, na meg a nézettsége is elég gyenge volt.
  • winnie #2
    te úgy gondoltad, hogy az rtl a kasza után vette meg a sorozatot? aha.

    mondjuk a terra nova elég szépen be van fejezve. lezártak szinte mindent, vége a fő sztorinak, és az utolsó percben megmutatták merre menne a következő évad.

    de ha be nem fejezettség miatt aggódsz, akkor jelzem, hogy a sorozatokat nem szokták befejezni. 20-ból 19-et legalábbis nem, 5%-uknak azért jut befejezés. akkor azokat se vegyék meg? ez nem az a műfaj. általában nincs technikai lehetőség befejezni a sorozatokat, hiszen a sorsukról a leforgatásuk után döntenek általában.

    nem mellesleg zömében most is olyan sorozatok vannak a tévében, amiket nem fejeztek be és valószínűleg nem is fognak. és az embereket nem érdekli (igaz, meg lehetett volna várni míg véget ér a vészhelyzet 15 szezonja és utána megvenni, ha van befejezése, és elkezdeni adni. vagy lehet szidni a viasatot, hogy milyen hülye, hogy elkezdte adni a miami helyszínelőket és most kiderült, hogy nincs is lezárva a 10. évad végén és mégis befejeződött.)
  • god25 #1
    Tényleg képesek megvásárolni egy be nem fejezett sorozatot? Teljesen agyalágyultak.