Szekeres Viktor

J.J. Abrams tovább foglalkozik sorozatokkal

J.J. Abrams továbbra is a Warner stúdiónak fogja szállítani produkciós cége sorozatait, melyekben a filmes egyfajta mindenes producerként fog szerepet vállalni

A jövőben tovább fog folytatódni J.J. Abrams produkciós cégének, a Bad Robotnak, valamint a Warner Bros. tévéstúdiójának együtt működése. A neves sorozatkészítő és filmrendező újabb 3 évre írt alá szerződést a Warnerrel, valószínűleg több millió dolláros összeg fejében. Abams és a Warner tévés együttműködése már eddig is jó ideje gyümölcsözőnek számított, nem egy közös sorozatot jegyeznek együtt. (Ezek többségében Abrams producerként tevékenykedett.)

Abrams a Bad Robot Productionsszel olyan sorozatok létrehozásában vett részt, mint a Lost - Eltűntek, a Miért pont Brian?, A hatodik kapocs, A rejtély, az Undercovers, valamint tavaly A célszemély és az Alcatraz. E sorozatok közül igazán sikeresnek a Lost - Eltűntek és A célszemély bizonyult, előbbi hat évadon át volt a képernyőn, utóbbi a tavalyi évad legnézettebb új sorozataként most kezdheti meg második szezonját. Bár a rejtély február elején fog befejeződni az ötödik szezonjával, a sorozat sosem számított sikeresnek, minden évben a Fox csatorna mentette meg döntésével. a Bad Robottól idén a Revolution fog útnak indulni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!