Szekeres Viktor

M. Night Shyamalan érdekes scifi-sorozat készít

M. Night Shyamalantól nemsokára láthatjuk az After Earth című 3000-ben játszódó scifit, de ezzel párhuzamosan a rendező egy tévésorozat ötletén is dolgozik, melynek címe Proof lenne.

Úgy tűnik, hogy M. Night Shyamalan azon filmesek sorába akar lépni, akik nem csak mozis fronton, hanem a tévésorozatok világában is alkotnak. A Hatodik érzékkel és a Sebezhetetlennel befutó, a Jelekkel nagyot szakító, majd inkább bukásokat gyártó rendező legutóbb Az utolsó léghajlítóból készített sikerfilmet, azonban a végeredménnyel kapcsolatban szinte csak negatívumokat lehetett olvasni, így a 320 milliós összbevétel ellenére sem kérték fel a második rész elkészítésére. (Shyamalan jelenleg Will Smith-szel forgatja az After Earth-öt.)

A rendező ezúttal a Syfy elnevezésű amerikai scifi-csatornával kötött szerződést, mely értelmében írótársával elkészíti a Proof című sorozat pilotjának forgatókönyvét, ráadásul meg is rendezi az első részt. Azonban még véletlenül sem űrhajókat és idegen lényekre kell várni Shyamalantól, hanem egy olyan történetet, mely egy fiatalemberről szól, akinek milliárdos szülei autóbalesetet szenvednek és meghalnak. A sorozat főhőse ennek hatására elkezdi kutatni, hogy van-e élet a halál után és hatalmas jutalmat ajánl fel annak, aki bizonyítékot hoz neki erről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dresden1 #5
    Szerintem azért érzed úgy, mert olvastad a forgatókönyvet és nagyon hasonlít a kettő. Vagy nem olvastad és ennyiből elkönyvelted, hogy a kettő ugyanaz. Az már nem jutott eszedbe, hogy ha még az első rész hasonlítani is fog a filmre, a következő 40 nem. Mert akkor ötletválság van.
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Miért érzem úgy, hogy a sorozat írói elővették ezt a filmet?: Flatliners (Egyenesen át), a fejükhöz kaptak, és azt mondták: "Csináljunk egy ilyen sorozatot!"?

    Ennyire ötletválság van?
  • radical #3
    "Úgy tűnik, hogy M. Night Shyamalan azon filmesek sorába akar lépni, akik nem csak mozis fronton, hanem a tévésorozatok világában is alkotnak" = "Úgy tűnik Shyamalannak elege lett hogy az összes filmje a hatodik érzék után felül a szopórollerre és emiatt inkább a sorozatokból próbál megélni."
  • csabipapo #2
    Az a baj,hogy ez nem is érdekes.
  • Nethyrrea #1
    előre félek. "shyamalan" és az "érdekes" szavak kb a hatodik érzék óta nem férnek meg egy mondatban vinnyogós röhögés nélkül.