Szekeres Viktor

Jövőre folytatódik a nyári időutazós scifisorozat

Hazai bemutatóról egyelőre nincs szó, de ennek ellenére páran biztosan ismerik a Continuum című scifi-sorozatot, mely megkapta a második évados berendelést.

A kanadai Showcase csatorna úgy döntött, hogy egy évad nem volt elég a Continuum című scifi-sorozatból és jelezte a készítőknek, hogy készítsék el a második szezont is. A nyáron bemutatott széria első etapja mindössze tíz epizódot számlált, éppen ezért az is jó hírnek számít, hogy a folytatás már 13 részből fog állni. A döntés nem jelentett nagy meglepetést, ugyanis a Continuum a csatorna legnézettebb sorozataként debütált, igaz az átlagos nézőszáma elég hamar lecsökkent 500 ezer néző környékére.


A Continuum története egy rendőrnőről szól, aki a 2070-es évekből pár elítélt terrorista szökési tervének köszönhetően visszakerül az időben, pontosan napjainkban. A rendőrnő amellett, hogy természetesen megpróbál valahogy visszajutni, feladaténak érzi azt is, hogy keresztül húzza a terroristák számításait, ugyanis azok nem véletlenül ugrottak vissza az időben, konkrét célokat forgatnak a fejükben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #12
    Én most néztem végig, nagyon élveztem. Sajnos a promócióból kihagyták a főszereplő belső küzdelmét az egyedülléttel és a helyzet adta dilemmákkal, pedig szerintem ez sokak szemében szimpatikusabbá tenné/tette volna a sorozatot, mint amennyire a "rendőrnő visszatér, hogy megakadályozza a múltban a terroristák tervét"...

    bino512, annyi köze van ennek a Time Trax-hez, hogy van benne időutazás meg rendőr. Teljesen más a két történet.
  • Zedas #11
    Az első pár rész után kétesélyes volt: lehetettt volna belőle akár egy második Terra Nova, de nem lett. Egyre érekesebb lett a történet, és még a kamasszáltól sem lett hányingerem. Ráadásul még a következetesebb sorozatok között volt.

    Szerintem nagyon jó, remélem sokáig kitart a lendületük.
  • dresden1 #10
    Mit loptak? A Time Trax találta fel az időutazást? Nem. Arról szól a sorozat, amiről a TT? Nem. A 2. epizód sztorija hasonlít a TT valamelyik epizódjára? Nem. A 3. epizódé? Nem. Satöbbi. Talán, ha arról szólna, hogy egy zsaru a jövőből visszamegy a múltba, hogy elkapjon valakit, de még ez sem stimmel.
  • davidka003 #9
    LOL pont ezt akartam én is írni. SGU-t kár, hogy elkaszálták.
  • bino512 #8
    TIME TRAX... XDDDDD nem loptak semmit se áááh :D
  • Wittgen #7
    Nekem tetszik, ilyen sf ínséges időkben kifejezetten jó a sorozat. Rachel Nickols meg főnyeremény a szememben.
  • robertone #6
    Bíztam a folytatásban, eddig nagyon bejött!
  • dresden1 #5
    Úgy is le lehetne írni, hogy egy nyomozónő jóképű hapsival nyomoz és igazt lenne. Az sem eredeti, mert tiszta Castle, nem?
  • Timbu #4
    Az itt leírtak alapján nem tűnik túl egyedinek a történet: http://www.youtube.com/watch?v=STrau7S_bio
  • dresden1 #3
    tök.