Szekeres Viktor

Plakát, magyar előzetes és magyar cím a World War Z-nek

Talán már nem is lepődünk meg azon, hogy a World War Z című, 2013-ban bemutatásra kerülő regényadaptációt a magyar keresztségben nem a könyv címén, Zombiháborúként kell keresnünk.

A napokban minden földi jóval halmozták el a stúdiók és a forgalmazó a World War Z című Brad Pittes zombifilmre váró közönséget. Kiderült például, hogy a film magyar címe Z világháború lesz, vagyis immáron sokadjára fordul elő, hogy nem az alapul szolgáló könyv címén (Zombiháború) kell keresnünk az adaptációt. Emellett egy magyar nyelvű előzetessel is gazdagodhattunk, melynek hangjai természetesen még nem tekinthetőek véglegesnek.


És végül, de nem utolsósorban, megérkezett a World War Z első hivatalos plakátja, ami persze nem több egy teaser plakátnál, de mégiscsak több, mint a semmi. A rengeteg gonddal küszködő, filmesek közti konfliktusok által sújtott, részben Magyarországon forgatott akcióhorror hazai premierjéről még nem tudni, de annyi már biztosra vehető, hogy Amerikában június 21-én kerül bemutatásra.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #2
    Na végre egy "reallista" zombi film. Itt legalább nem vánszorgó lassú zombik gyilkolásznak. Így már "hihetőbb" a történet
  • Bendzs #1
    Hát ez zseniális. Tovább erősödik az az érzésem, hogy a filmcímeket Google Fordítóval fordítják magyarra.