Szekeres Viktor

Elég ijesztőnek tűnik Guillermo del Toro új thrillerje - előzetes

Első pillantásra meglehetősen ijesztőnek tűnik a Mama című természetfölötti horror. Annyira nem is meglepő, hogy a producerek között ott van Guillermo del Toro is.

Új előzetes érkezett a Mama című természetfölötti thrillerhez, melynek producerei között ott van Guillermo del Toro is. A trailer egy ideig hasonlít az egy hónapja megjelent első videóra (ez látható a hír legalján), azonban egy idő után eltér attól - s milyen jól teszi. Az Amerikában január 18-án bemutatásra kerülő Mama két kislány történetét meséli el, akik eltűntek az erdőben azon a napon, amikor szüleiket megölték. Évekkel később megmentik őket, s új életet kezdenek, azonban kisvártatva fura dolgokat fedeznek fel.


A magyar premierdátummal egyelőre még nem rendelkező filmben többek között Nikolaj Coster-Waldau és Jessica Chastain fog szerepelni, a rendező pedig az az Andres Muschietti, aki a filmet saját, 2008-as rövidfilmje alapján készítette. (A pár perces eredetit itt lehet megnézni.) Érdekesség, hogy a mozifilm forgatókönyvének megírásában Muschietti és testvére, Barbara mellett az a Neil Cross is részt vett, aki az elmúlt évek egyik legjobb tévésorozatának, a Luthernek a készítője.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!