Szekeres Viktor

Vicces lett a Paranormal Activity-paródia első előzetese

A Haunted House címmel jövő év elején kerül bemutatásra Marlon Wayans paródiája, mely a Paranormal Activity-szériát fogja kifigurázni, remélhetőleg minél több fantáziával.

Megérkezett az első előzetes az A Haunted House című paródiafilmhez, melyet az Open Road Films január 11-én fog bemutatni Amerikában. Bár a trailerből is kiderül, de már rögtön az elején leszögeznénk, hogy ez nem a paródiafilmek műfaját meggyilkoló Seltzer-Friedberg-duó legújabb alkotása (ők jelenleg a The Starving Games-en dolgoznak, mely Az éhezők viadalát fogja kifigurázni), hanem az elsőfilmes Michael Tiddesé, de inkább Marlon Wayans nevét érdemes kiemelni, aki a forgatókönyv írójaként és főszereplőként szerepel a stábban.


Az előzetest is Wayans vezeti fel, s a videóból kiderül, hogy az A Haunted House a Paranormal Activity-sorozatot fogja parodizálni. Wayans mellett még Nick Swardson, David Koechner, Essence Atkins, Cedric the Entertainer, Bobbie Lee és Dave Sheridan jutott fontosabb szerephez a filmben. Wayans már korábban is írt paródiafilmeket (Ne légy barom, míg iszod a dzsúszod a gettóban, Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél tavaly nyárson, Táncfilm), de volt, hogy önálló komédiák szkriptjét (Feketék fehéren, Kis csávó) tette le az asztalra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Viktorral ellentétben én megnéztem az előzetest, bár szemmel láthatóan tényleg a Paranormal Activity szériára épít a film, azért pl. akinek az Ördögűző nem ugrik be egyből, az ne is nézze meg majd a filmet.
    A Wayans tesók nehéz eset, néha kegyetlen jó marhaságokat tudnak csinálni, bár a Táncfilmet én nem merném megnézni. A Kiscsávó és a Feketék fehéren mmindenesetre nagy kedvenc.
  • Szefmester #2
    Nos. ez tényleg viccesnek tűnik elsőre... remélem az egész film az lesz.
  • Hunter of Deer #1
    Marha jónak néz ki :D amúgy is bírom ezeket a színészeket.