Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: Elijah Wood, a brutális sorozatgyilkos - itt a Maniac előzetese

Elijah Woodot ismét mozifilm főszerepében láthatjuk, amire nagyon régen volt már példa. A színész egy skalpgyűjtögető sorozatgyilkost fog alakítani az Elmebeteg feldolgozásában.

A mostanság a Wilfred című remek tévésorozatban domborító Elijah Woodot nemsokára ismét mozifilmben láthatjuk, hiszen fel fog tűnni A hobbit: Váratlan utazásban, de az év végén a filmfesztiválos bemutatókat követően végre elkezdik nemzetközileg is forgalmazni a színész főszereplésével készült Maniacet. (Fura belegondolni, hogy a 2005-ös Sin City óta csak a 2006-os Párizs, szeretlek egyik epizódjában láthattuk itthon Woodot.) Az 1980-as Elmebeteget feldolgozó sorozatgyilkosos filmnek most megérkezett a nemzetközi előzetese, melyet csak 18 éven felülieknek ajánlunk.


A William Lustig filmjéből készült remake főszereplője Wood mellett Nora Arnezede lesz, a rendezője pedig az a Franck Khalfoun volt, aki a P2 - A rettegés új szintjét, valamint a Melléfogást készítette. A stáb egyik legismertebb neve egyébként valószínűleg az egyik forgatókönyvíró, a Magasfeszültséggel berobbanó Alexandre Aja, aki korábban olyan feldolgozásfilmeket rendezett, mint a Sziklák szeme, a Piranha vagy a Tükrök.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • A1274815 #4
    Az eredetiről itt egy jó: http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/bj/tcs/32788-maniac
  • AZUL #3
    mikor először láttam ezt a "kiskötsögöt", ahogy ti nevezitek, a deepp impact c filmben, már akkor tudtam, hoyg ennek a nagybirkaszemű kölöknek valami eszement gyilkost kellene játszania... örömmel töltött el, mikor a sincityben láttam, s van rá egy egész komoly fogadásom, hoyg ez a film valahogy durrani fog, s nagyon jól hozza a figurát. valahogy unszimpatikus nekem is nagyon, de nagyon jó színész ennek ellenére. ez a véleményem róla.
  • dBLOOD #2
    Valaki eláshatná már végre ezt a hülyegyereket... a "minden idők legköcsögebb karaktere" címet már elvitte ő és a két kis játszópajtása, nem tudom mit akar még...
  • csabipapo #1
    3 részen keresztül láthattuk ahogy Frodó egy karddal rohangál ,minek még egy rész?:D