Szekeres Viktor

Kikerült a netre a Paranormal Actvity őszinte előzetese

Minden idők (egyik) legsikeresebb horrorsorozatának nyitódarabja, a Paranormal Activity sem kerülhette el a sorsát. A napokban megjelent a sokakra frászt hozó filmhez készített őszinte előzetes.

A ScreenJunkies brigádja újabb előzetessel állt elő, azonban ezúttal nem egy éppen aktuális film került őszinte célkeresztjük közepébe, hanem az elmúlt évek egyik legnagyobb és legmeglepőbb sikerét arató Paranormal Activity, melynek a napokban került a negyedik része a moziban. A nemsokára minden idők legsikeresebb horrorsorozatává avanzsáló szériáról sokan hitték az első rész után, hogy ki fog pukkadni, de úgy tűnik, hogy az nem vesztette el újdonságának varázsát.


Bár való igaz, hogy a 3. rész 50 milliós nyitóhétvégéje után a negyedik epizód már "csak" 30 millióval kezdett Amerikában, de a nemzetközi közönség szokása szerint vevő a sikerfilmek folytatására. Körükben az eddigi epizódok népszerűsége is egyre csak nőtt (az Amerikán kívüli bevételeik sorban: 85, 93 és 103 millió dollár), s a Parajelenségek 4 jobban startolt, mint elődje, s pár nap alatt már 26,5 millió dollárnál tart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!