Szekeres Viktor

Horrorfilmes fesztivál Budapesten

Budapest Horror Show elnevezéssel októberben újabb horrorfilmes fesztivált rendeznek Budapesten, köszönhetően a Titanic Filmfesztivál szervezőinek.

Október 31-től a budapesti Toldi moziban horror show kezdődik olyan alkotásokkal, amelyek akár a Titanic Filmfesztivál éjszakai vetítésein is helyet kaphatnának. A szervezők a független horror minél több műfajából válogattak, legyen szó zombikról, vámpírokról, szörnyekről vagy kannibálokról, de a végső döntésnél nem a kiontott vér/belső szervek mennyisége, hanem a minőség számított

Az eseményt 3+1 napos lesz, napi három vetítéssel, minél több, a termatikához illő hangulati elemmel, játékkal. Minden film csak egyszer kerül a közönség elé, eredeti nyelven és angol felirattal – ha nem eleve angolul készült – és magyar fordítással. A programban helyet kapnak a legnépszerűbb alműfajok, a zombie és vámpír filmek, a slasher tinihorror, a szörnyfilm (creature feature), a bosszúmozi (rape-revenge), a talált filmtekercs, és természetesen a műfajparódiák is.

A program:

Okt. 31. szerda
20.30 - Defekt

Nov. 1. csütörtök
19h - Marianne
21h - Egy picit zombie (A Little Bit Zombie)
23h - Az éjfél gyermeke (Midnight Son)

Nov. 2. péntek
19h - Thale
21h - Amíg alszol (Mientras duermes)
23h - Crawl

Nov. 3. szombat
19h - Suttogás a sötétben (The Whisperer in Darkness)
21h - Stake Land
23h - Emberhús (Sawney – Flash of Man)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!