Szekeres Viktor

Végre zombifilm a mozikban - jó lett a Warm Bodies előzetese

Elég régen láthatott zombifilmet moziban az, aki rangon alulinak tartja a Resident Evil-szériát, így valószínűleg a Warm Bodies előzetese sok rajongót fel fog dobni.

A Warm Bodies bejelentésekor minden bizonnyal több zombirajongó is a levegőbe csapott, hiszen kedvenc műfajuk meglehetősen ritkán képviselteti magát a mozikban: az elmúlt 5 évben mindössze a Zombielandet láthatták azok széles körű forgalmazűsban, akiket nem érdekelnek a sikeres Resident Evil-filmek. A Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Rob Corddry, John Malkovich, Analeigh Tipton, Dave Franco és Cory Hardrict főszereplésével készült film első előzetese ráadásul meglehetősen biztatóra sikeredett.


A Summit Entertainment filmje Amerikában február elsején fog bemutatásra kerülni, s nem csak az előzetesből, de a hivatalos tartalomból is az derül ki, hogy szerelemi történet lesz. A sztori egy zombijárványt követően játszódik és R-ről, a nem tipikus zombiról szól, aki találkozik egy túlélővel, Julie-val - mégpedig úgy, hogy megmenti őt a zombiktól. Mindenképp biztató, hogy a Warm Bodiest az a Jonathan Levine rendezte, aki a tavalyi év egyik legjobb filmjét, a Fifti-fiftit is letette az asztalra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • goldmember #13
    A sok szar egysíkú zomibifilm után ez unikumnak számít.
  • Zombee #12
    Melóból néztem az előzetest, hang nélkül, de nem az jött át, hogy nem gondolják komolyan. Egyébként persze lehet, hogy csak az SG-n emelik ki, hogy szerelmi történet lesz, és valójában csúfot akar űzni a sci-fi és horror köntösbe bújtatott ótvar csöpögős ovis csajoknak való filmekből.
  • cateran #11
    Jah mielott valami hiperintelligens beirna: Tisztaban vagyok vele, hogy itt zombik vannak es nem vampirok, nem keverem a 2-t
  • cateran #10
    Ja, miert is ne? Azt irtam, hogy mufajilag nagyjabol ugyanaz a 2 (vigjatek)...vitatod? Amugy meg inkabb 1000x ez, -ami alapbol nem veszi magat komolyan- mint 1 Twilight, ami latvanyosan eroszakot tesz a vampirokon.
  • Zombee #9
    Ne említsük egy lapon egy Mel Brooks paródiával...
  • cateran #8
    Nekem bejott:D (legalabbis inkabb ez, mint a WWZ Pittel) Ez ugyanis nem horror, hanem romantikus vigjatek:P (mar a trailer alapjan) Amolyan Drakula halott es elvezi es tsai mintajara:D
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Micsoda hulladék-fostenger...
  • drsx #6
    Zombifilm? Ez?! Szerintem inkább romantikus komédia. Kár érte, a zene és a képi világ nekem tetszik.
    Az előzetes hangulata valamiert az Ultraviolára emlékeztet.

    drs
  • W B #5
    Csillámzombik?
  • wayney #4
    Azt hittem, hogy az Alkonyat alá már nem lehet süllyedni.