Szekeres Viktor

Megújul a TV2 csatornájának műsora

Október 15-től teljesen megújul a FEM3 programkínálata. Új sorozatok, amerikai gasztroműsorok és csajos reality-k kínálnak egész napos szórakozást, elsősorban nőknek.

A TV2 Csoport női csatornája, a FEM3 október 15-től új programstruktúrával jelentkezik. Október 15-én például visszatér a képernyőre a régi-új Melrose Place. A nyolcvanas évek kultikus amerikai sorozatának folytatásában új lakók érkeznek Melrose Place-be és egy rejtélyes gyilkosság is borzolja a kedélyeket. Október 20-án 20 órakor látható a Felejthetetlen című drámasorozat első epizódja, melynek főhőse Carrie Wells, a volt rendőrnő, akit rendőrként dolgozó exe győz meg arról, hogy betegsége folytán kialakult elképesztő memóriájával segítsen a bűnüldözésben. Október 28-án 19 órakor a Charlie angyalai című, 2011-es amerikai sorozat országos premierjének lehetnek a részesei, akik a FEM3 csatornára kapcsolnak. Az 1976-os sorozat rövid életű remake-jében három büntetett előéletű nő kap új esélyt a remete-életű milliárdos, Charlie Townsend exkluzív nyomozócsapatában.

Az amerikai sorozatok mellett a csatorna főző- és életmód reality-kkel is erősíti műsorkínálatát. Hétköznap délutánonként gasztroblokk lesz a New York tortái és az Esküvői tortacsodák című valóságshow-kkal. Minden szombat délután a Nézd csak, ki beszél-ben Heidi Klum és gyerekvendégei válaszolnak meg a felnőttek számára egyértelműnek tűnő kérdéseket. A Hercegnő takarékon című műsorban egy pénzügyi és életvezetési tanácsadó próbál segíteni anyagi gondokkal küzdő, a család szeme fényeként kényeztetett "hercegnőknek". Szintén szombaton 17:30-tól lesz látható a Joan és Melissa című reality, melyben Joan Rivers lányával kapcsolatát láthatják a nézők. Ezt követően pedig az Anyós-szörnyek valós történeteken keresztül bizonyítja, hogy jó néhány házasság sarkalatos pontja az anyós-kérdés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!