Szekeres Viktor

Nagy nevek a TV2 több százmilliós show-jában

Teljessé vált a Voice zsűrijének névsora - Malek Andrea, Mező Misi, Molnár Ferenc Caramel és Somló Tamás lesznek a TV2 tervek szerint ősszel induló szuperprodukciójának Mesterei.

A papírforma szerint ősszel indul a TV2-n a világ egyik legsikeresebb éneklős valóságshow-ja, a The Voice, mely hasonlóan a Megasztárhoz és az X-Faktorhoz tehetségeket kutat fel, de ezt más rendszerben teszi és kerüli a tűzrevaló nímandok sztárolását. A produkciót a TV2 számításai szerint eddig több mint 40 ország televíziós társasága vásárolta meg, számos helyen nézettségi rekordokat döntött és piacvezető pozíciót szerzett.

Az ősszel induló műsor főszereplői az énekeseken kívül minden bizonnyal a Mesterek lesznek, akik nemcsak véleményt alkotnak, de a kiválasztás során saját csapatokat állítanak majd fel az előadókból, akiket mindvégig ők készítenek fel a megmérettetésekre. A ítészek ráadásul együtt és saját versenyzőikkel is színpadra lépnek. Egyetlen nőként a külföldön dolgozó Malek Andrea, énekesnő fog részt venni a műsorban, mellette a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi, a Megasztár-győztes Molnár Ferenc Caramel és Somló Tamással lesz még Mester a szuperprodukcióban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Booka Shade #6
    Hát Mező Misi nem éppen az a médiaszemély, amúgy meg le is van írva, hogy a Magna Cum Laude énekese
  • Prof William #5
    És Michael Bay fogja rendezni?
  • immovable #4
    Kik ezek? :O
  • xido #3
    Nagy nevek..mert ki a franc az a Mező Misi?:)))

    (tudom a média nem ismerete nem mentesít a tudatlanság ténye alól)
  • GaborT28 #2
    "Nagy nevek a TV2 több százmilliós show-jában"
    Mi lesz ez valami moziba szánt trilógia? És még le is merik írni az összeget.
  • AZTA #1
    Ej mekkora MESTEREK :D