Szekeres Viktor

A TV2 megijedt az RTL Klubtól és lefújta premierjét

A TV2 úgy döntött, hogy új produkciójának a premierjét inkább elhalasztja, ugyanis az RTL Klub változtatott eredeti elképzelésein, s hasonló típusú műsorát próbálta meg a TV2 újonca ellen küldeni.

A TV2 október 15-én 17:30-as kezdéssel akarta elindítani új, napi sorozatát, a Családi titkokat, mely amatőr szereplőkkel megrendezett dokureality-szerűség lesz, az RTL Klubos A gyanú árnyékábanhoz hasonló. (Egyik műsor német, míg a másik angol licenc alapján készült és több részletben is különböznek, a műfaj azonban hasonló.) Azonban az RTL Klub nemrég közölte, hogy mivel az Egy perc és nyersz! visszatér a képernyőre, ezért A gyanú árnyékában e héttől már minden hétköznapon 17:30-as kezdéssel lesz látható.


A TV2 előtt két választási lehetőség állt: vagy új műsorukkal a már bejáratottnak mondható RTL-es produkció ellen vonulnak, vagy pedig elhalasztják a premiert. Harmadik bónuszlehetőségként persze az is szóba jöhetett volna, hogy az Egy perc és nyersz!-et próbálják meg megverni, azonban végül a második eset valósult meg, így a Családi titkok eltűnt a TV2 műsortervéből, a helyét pedig a Hawaii Five-0 című tévésorozat második évados epizódjai foglalták el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #2
    "sajnos már a TV2-is"

    Hát, legtöbb esetben ez a csatorna még minőségben is szarabb volt, mint a másik ... gagyi 2 ...

    Egyébként meg ez a másik csatorna majmolása nem most kezdődött .... nézhetnénk a celeb főzős 'mű'sorokat, tehetségkutatókat, valóságsóóóókat ... sorozat indítást (máig sem értem hogy megy még a TV2-n az a borzalmasan gagyi saját gyártású kórházas sorozat ... és még ennek a szereplői lettek 'sztárok' ... az eszem eldobom) ....

    Gagyiország Klub TV2
  • fapapi #1
    Mi a fenének kell egymást majmolni. Ugyan azokat a szarokat erőltetik rá mindenkire. Nincs egy eredeti ötlet. Mind a két csatorna (sajnos már a TV2-is) az idióta tudatlan rétegre épít, és még jobban lehülyítik a népet! 100 éves filmek, (reszkessetek betörők, beszélő disznók)unalmas pletyka műsorok. Eddig ami nézhető volt a tv2 műsorán a híradó, de sajnos, az is már átment riogatásba, és állatkerti szenzációkba. Végezetül még egy apróság. Ha érdekel is az esti műsorból valami, nem nézem meg, mert ha elalszom idegesítő sípolásra kell felébredni! Ha sípolás helyett hangyaháború lenne legalább kikapcsolna a tv. Ahelyett, hogy mindenféle szépet álmodnék, a sípolást akarom kikapcsolni, álmomban is. :)