Szekeres Viktor

Itthon is bemutatkozik a nyár egyik legviccesebb új sorozata

Október 12-én, közvetlenül a Voice után indul a TV2 legújabb sorozata, a Haláli zsaruk. A történet két rendőrről szól, akiket a főnökük párterápiára kötelez, mivel nap, mint nap egymás idegeire mennek.

A TV2 Csoport ismét az amerikai USA csatorna kínálatából választott magának új sorozatot. A Monk, a flúgos nyomozó, a Psych - Dilis detektívek, a Célkeresztben és Doktor D után ezúttal a választás a Haláli zsarukra esett. Az eredetileg Common Law címen futó sorozatot Amerikában nyáron mutatták be, és azóta a 12 részes első szezon került adásba. A TV2 ma, azaz október 12-től este tíz óra után öt perccel kezdi el sugározni a szériát.


A Voice után induló Haláli zsaruk főhőse Travis Marks és Wes Mitchell egymás társa, ám állandó civakodásuk nem áll meg szócsatákban, hanem fegyveres fenyegetésig fajul. Főnökük ezért úgy dönt, hogy az egyébként a munkában sikeres rendőröket párterápiára küldi. A kezelések során az orvos egyre inkább megismeri pácienseit és hamar kiderül, a hekusok tökéletesen kiegészítik egymást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!