Szekeres Viktor

Új arccal indul a TV2 szuperprodukciója

A V-riporter és Mesterek után a tehetségkutató valóságshow műsorvezetőjének személye sem titok többé. Az ősszel induló Voice Szabó Kimmel Tamás vezetésével kerül képernyőre.

A TV2 Szabó Kimmel Tamásra bízta az énekes-tehetségkutató műsorvezetői feladatait. A 28 éves színész számára nem ismeretlen a műsorvezetői feladat, ám a Voice-hoz hasonló volumenű produkcióban most először vesz részt. - Nagy és izgalmas feladat, ugyanakkor komoly felelősség is számomra, hogy én leszek a Voice műsorvezetője. Pályafutásom során mindig fontos volt számomra, hogy minőségi dolgokhoz csatlakozzam, a Voice pedig olyan üzenet közvetít, ami közel áll hozzám. Itt csak a hang, tehát az érték és a tehetség számít, örülök, hogy részese lehetek a produkciónak - mondta a Voice műsorvezetője.


Szabó Kimmel Tamás 2003 és 2007 között végezte tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés-színész szakán. Az egyetem elvégzése után játszott Szolnokon, Kaposváron, a József Attila Színházban és a Hoppart társulatban. 2008 óta a Nemzeti Színház társulatának tagja, ahol olyan szerepekben tűn fel, mint a Mesél a bécsi erdő Alfrédja, a Három nővér Szoljonija, vagy a Hamlet címszerepe. Színészi teljesítményét a színházi szakma is elismerte: 2011-ben elnyerte a POSZT (Pécsi Országos Színházi Találkozó) díját a Legjobb 30 év alatti színész kategóriában, a Három nővérben nyújtott alakításáért. Színházi szerepei mellett több mozi- és televíziófilmben is játszott, többek között a Megy a gőzös (2007), az Egymás mellett (2008), a Pirkadat (2008)című alkotásokban, az országos ismertséget a Made in Hungaria (2009) című film hozta meg számára. Tévés pályájának eddigi csúcspontja az m1 Szövetség című vetélkedőjének vezetése volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Filmes karrierje nem sok emlékezetes momentumot tartogat, bár ennek ellenére még lehet jó színész, aki csak szart vállalt el. Mint most is.