Szekeres Viktor

Van, amiben a TV2 veri az RTL Klubot

Nem nyerhet mindenben az RTL Klub, hiszen a TV2 a hazai televíziós csatornák weboldalainak látogatottsági listáját, melyet az egyedi látogatószám alapján állítottak össze hatalmas fölénnyel vezeti.

A hivatalos magyar online mérés, a Gemius Audience adatai alapján 2012 első hat hónapjában a tv2.hu-t havonta, átlagosan több mint egymillió egyedi látogató kereste fel, így a TV2-é lett a leglátogatottabb televíziós weboldal. Második helyen az RTL Klub szerepel, melynek összes weboldala együttesen is csupán átlagosan havi 760 ezer látogatót vonzott. Az RTL-től csak kicsivel lemaradva, harmadik helyre került az MTVA online portfóliója, melynek weboldalai együttesen, havi szinten 750 ezer embert érdekeltek átlagban.

A tv2.hu a magyar nyelvű oldalak listáján is jól muzsikál, itt az év első félévében átlagosan a 12. helyen szerepel. A januártól júniusig tartó időszakban a tv2.hu áprilisban végzett a legelőkelőbb helyen, amikor a TOP10 weboldal közé is bekerült (valós látogatószám/UV alapján a 9. volt). A TV2 közleménye szerint ezt a helyezést még értékesebbé teszi, hogy ebben az időszakban más televízió csatorna weboldalának még a top 20 magyar weboldal közé sem sikerült bekerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fapapi #1
    Miért szar az RTL oldala
    1. silverlight
    2. regisztrációköteles

    A két legnagyobb ellenség!

    3. eszméletlen rossz kereső
    5. lassú

    Ha ekkora idióták, hogy erre még nem jöttek rá évek alatt akkor meg is érdemlik.
    Utálatos egy oldal ha érdekel is valami ami fent van nem nézem meg!

    Ami még dühítő bennük, hogy ha írsz nekik egy levelet, válaszra sem méltatnak!

    A TV2 ennek az ellentéte!

    Nézőbarát, mind a weboldal mind a viszont kommunikáció!