Szekeres Viktor

Újabb nagyágyút igazolt a TV2

Kedden visszatér a képernyőre a TV2 szappanoperája. A rajongók továbbra is dupla epizódokkal, napi kétszer fél órában tekinthetik meg Csillagkút állítólag izgalmas történetének krónikáját.

A TV2 a következő szavakkal harangozza be a Jóban Rosszban 20:05-ös visszatérését: "Ma este mindenre fény derül, a Jóban Rosszban rajongóinak nem kell tovább várni. Kiderül, hogy milyen veszteségekkel jár a vírusfertőzés, életben marad-e Roland a merénylet után, hogyan tér vissza Tamás atya és felébred-e a kómából Liptai Claudia karaktere." S ha mindez még nem lenne elég, akkor a csatorna bejelentette, hogy Nádas György ugrik be vendégszerepelni a szappanoperába.

A Markos-Nádas legendás humorista duó egykori tagja a hírek szerint Gyöngyi édesapját, Györgyöt fogja alakítani. "Gyöngyi kegyetlen édesapját játszom a sorozatban, de természetesen ez a karakter távol áll a valódi énemtől. Az életben nem ilyen szülő vagyok. Ez egy nagyon nehéz műfaj, iszonyatosan becsülöm és tisztelem azokat a színészeket, akik a sorozatban szerepelnek. Kívülállóként az ember nem is tudja, hogy mennyire nagy koncentrációt igényel ez az egész." – árulta el a humorista,

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)