Szekeres Viktor

Rég volt ekkora verseny a legnézettebb filmek között

Amerikában három fim vív hatalmas harcot a hétvégi trónért, egy ijesztgetős mozi, egy kőkemény rendőrdarab, valamint Clint Eastwood baseballos alkotása.

Amerikában csak pár óra múlva érkeznek meg a hétvégi mozis premierek pontos eredményei, de a becsült adatok alapján meg lehet állapítani, hogy elég régen volt akkora küzdelem az első helyért, mint most. És ez még akkor is igaz, ha az egymással nagy küzdelmet vívó három premierfilm egyike sem aratott nagy siker, mindössze közepesen jól teljesített.


A gyártó stúdió becslése szerint Jennifer Lawrence pár éve forgatott, de csak most bemutatott horrorfilmje, a House at the End of The Street 13 millió dolláros bevételre tett szert péntektől vasárnapig, s hasonló eredményt becsül a forgalmazója az End of Watch című videókamerázós rendőrfilmnek.


A hétvégi mozifilmes toplista harmadik helyére a Clint Eastwood által rendezett Trouble with the Curve került, melynek különlegessége, hogy a veterán színész a főszerepet is elvállalta. jelenleg film hétvégi teljesítményét forgalmazója 12,7 millió dollárra becsüli. Persze a stúdiók a közepes eredményeknek is örülnek, hiszen az első helyre várt két premierfilm 7, illetve 10 millió dollárba került csak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!