Szekeres Viktor

Itthon tarolt a The Expendables 2

Mindent letarolt idehaza Sylvester Stallone és kompániájának új akciófilmje. A feláldozhatók második részét ráadásul jelentősen többen látták az első napokban, mint a 2010-es első epizódot.

A papírformának megfelelően itthon a The Expendables - A feláldozhatók második része lett a hétvége legnézettebb filmje. A megannyi akciósztár felvonultató akcióorgiára csütörtöktől vasárnapig 35 moziban 42 292-en váltottak jegyet, s ezzel a filmet vetítő mozik, valamint a forgalmazó Provideo 54,2 millió forinton osztozhattak. Mindez azt is jelenti, hogy miképp arra számítani lehetett, a folytatásokra sokkal inkább vevő Magyarországon a film nyitánya Amerikával ellentétben felülmúlta ez első epizódét, mely 2010-ben 37 milliós hétvégével kezdett.


A hét másik premierfilmje sem mutatkozott be rosszul: Woody Allen legújabb rendezése, a Rómának szeretettel a Big Bang Media forgalmazásában kerül a hazai mozikba, szám szerint 20-ba, s hétvégén 11 híján tízezer jegyet adtak el a vetítésekre. Ez a teljesítmény pedig jelentette, hogy a film a bevételi toplista harmadik helyét szerezte meg, pedig Wody Allen filmjei nem arról voltak eddig híresek, hogy itthon dobogós pozícióban debütálnának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #8
    Attól, hogy "csapatösszeállós", még nem érdemes összehasonlítani a kettőt. Amúgy az Avengers képregényben régóta létezik - nekem személy szerint tetszett.
  • Jawarider #7
    Tegnap megnéztük, klasszisokkal jobb mint az első rész !!! Jó dumák, jó jelenetek ,klasszikus akció film !!! Jöhet még vagy 5 rész.
  • Wittgen #6
    Osztom, szerintem is nagyon ott volt Lundgren és Van Dame alakítása, látszik, hogy tudnak ők, csak megfelelő szerepet és szöveget kell írni számukra.
  • Jawarider #5
    "második részét ráadásul jelentősen többen látták az első napokban, mint a 2010-es első epizódot. "

    Talán nem véletlenül !
  • Dredd #4
    Segalt szerintem a 3,. részre tartogatják, simán el tudom képzelni valami buddhista-kardozós-rugdosós főgonosznak :)
  • G22 #3
    Első résznél fényévekkel jobb és számomra izgalmasabb volt a “Bosszúállók” filmnél.(Ez is csapat összeállós ügye)

    Legnagyobb meglepetés Dolph Lundgren volt,nem csak belőlem,de sok nézőből csalt ki nevetés, nagy figura volt!
    Van Damme kiemelkedően jó volt, de kár, hogy Segallal nem látjuk harcolni.. :(

    Avangers volt nálam 10/7 akkor ez a film 10/9
  • tomboy013 #2
    Én is tegnap néztem meg, többet röhögtem rajta mint egy vígjátékon. Nagyon király film. Várom a 3. részt.
  • Running #1
    A feláldozhatókat tegnap megnéztük moziba és nagyon jó volt. Előjött a régi akció hangulat, nyakon dobva ezer jó kiszólással, és öniróniával.
    Aki szereti ezt a stílust, az elégedett lesz a filmmel.