Szekeres Viktor

Itthon a Resident Evil 5 a nézők kedvence

Idehaza két hétig nyugdíjközeli akciósztárok uralkodtak, de a hétvégén már zombik szerezték meg az első helyet, hiszen bemutatták a Resident Evil-sorozat ötödik epizódját.

Ahogy várható volt, itthon véget vetett a The Expendables 2 - A feláldozhatók 2 uralkodásának Milla Jovovich akciófilmje, A kaptár - Megtorlás. A zombis filmet csütörtöktől péntekig idehaza 24 077-en nézték meg és mivel a nézők jó része még mindig oda van a 3D-ért, ezért a bevételek zöme is térhatású előadásokról folyt be, az InterCom 36,8 millió forintot könyvelhetett el végül hétvégén.


A film ezzel természetesen a hétvégi magyarországi mozis toplista első helyét is megszerezte. A The Expendables - A feláldozhatók már említett második része harmadik hétvégéjén 13 833 nézőt érdekelt, ami azt jelenti, hogy szerdáig a film át fogja lépni a százezer nézős álomhatárt, hiszen vasárnap este már 98 565 eladott jegynél tartott a film. A toplista bronzérmes pozícióját a Ted szerezte meg 12 054 nézővel, s ezzel már 145 462-nél tart a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • trollibusz #7
    Akkor én jártam a legjobban, mert megnéztük otthon, és utána khmm....
  • Zoliz #6
    Majdnem befizettem erre a xarra, de szerencsere nem fogadtak el a Szep kartyat a WestEndben (vajon ennyire jol megy a moziknak, hogy nem kell plusz bevetel?) igy hazamentem a baratnommel es inkabb egymassal foglalkoztunk.. ha jol latom szerencses balszerencse volt.
  • Jawarider #5
    Jó, hogy szólsz, mert még elmentem volna potyára. Inkább sörözök a jegy árából.
  • szomferi #4
    itthon is rágódni fogok azon, hogy majd megnézzem-e ezt a szart, nem hogy moziban... ezért pénzt 10000% hogy nem adnék ki
  • GaborT28 #3
    Jobb híján...
  • TomaSirco #2
    Hát igen...
  • god25 #1
    Az öcsém megnézte moziba és azt mondta: bárcsak a Bourne-t néztem volna meg...