Szekeres Viktor

2016-ban jöhet az új Batman-mozifilm

Egy ideig még minden bizonnyal rengeteg találgatás fog szólni arról, hogy mikor folytatódnak a Batman-filmek. Jelenleg minderről csak képlékeny információk forognak közszájon.

Egyelőre a Warner Bros. még nem jelentett be semmi hivatalosat és valószínűleg jó ideig nem is fog, de az természetesen nyílt titok, hogy Christopher Nolan Sötét lovag-trilógiáját követően is folytatódni fog valamilyen formában a Denevérember története. A kérdés, hogy mikor és milyen formában? Nos, több sajtóinformációi szól arról, hogy a stúdió berkeiben jelenleg Bruce Wayne 2016-os visszatérésében gondolkoznak, azonban ez a visszatérés lehet, hogy csak a saját filmre vonatkozna, ugyanis a Denevérember egyik főszereplője lehet a tervezett Igazság Ligája-mozifilmnek is, azaz egy szuperhős csapat tagjaként mutatkozhatna be a kvázi új karakter.9

Persze az Igazság Ligája-mozifilmet mindenképpen megfogja előzni a Superman-sorozatot rebootoló Man of Steel, viszont az új Batman a jelenleg elképzelések szerint úgy lenne reboot, hogy nem eredettörténettel indítana, hiszen az már A csodálatos pókember esetében is bebizonyosodott, hogy egy viszonylag friss filmet teljesen felesleges új (vagy hasonló, de megismételt) eredettörténettel súlyosbítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!