Szekeres Viktor

Elkészült A sötét lovag őszinte előzetese

Miközben külföldön már nagyban meg az új Batman-filmmel kapcsolatos vagdalkozás (nálunk ez jövő héten kezdődhet el), kikerült a netre az előző epizód őszinte előzetes.

Nemrég mi is hírt adtunk arról, hogy az egyik YouTube-csatornára felkerültek nevesebb filmek "őszinte előzetesei", hogy az érdeklődőknek pár kellemes és humoros percet szerezzenek. (Az Avatar őszinte trailerje itt nézhető meg.) Nos, a legutóbbi videót követően a ScreenJunkies kommentben arra várta a választ, hogy melyik előzetes kapjon legközelebb őszinteségi kezelést, a kérvényezők túlnyomó többsége pedig A sötét lovagra szavazott. Az őszinte előzetes pedig elkészült.


A trailer remek ellensúlya a tegnapi, kritikust fenyegető netes Batman-rajongókról szóló hírnek, hiszen rámutat, hogy az ember még olyan filmről is képes humorosan beszélni, abból a hibákat, vagy idióta megoldásokat felemlegetni, ami nagyon tetszik neki. Éppen ezért a nagyon elvakult Nolan-hívők csak kellő körültekintéssel és saját felelősségre nézzék meg a fenti videót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoli007 #2
    Los Pollos Hermanos Vígem van!
  • TreDoR #1
    Jó, mint mindig :D