Szekeres Viktor

Ők lesznek A sötét lovag: Felemelkedés szinkronhangjai

A sötét lovag: Felemelkedést a nézők túlnyomó többsége idehaza magyar szinkronnal fogja megnézni, így őket talán érdekelni fogja, hogy kik szólaltathatják meg a film régi és új karaktereit.

Már csak alig egy hét van A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) hazai premierjéig, ezt valószínű, hogy mind a rajongók, mind az új Batman-filmeket utálkozva végignézők, s ezen érzésüknek meglehetősen gyakran hangot adók féllábon kibírják. Mint az ismeretes, A sötét lovaggal ellentétben az újkori Denevérember-trilógia zárórésze már szinkronnal fog bemutatásra kerülni a mozikban, s várhatóan, mint mindig csak a budapesti MOM Park multiplexében lesz opció az eredeti nyelvű vetítés.

Mivel filmsorozatról van szó, így a magyar hangok zöme nem érhet meglepetésként senkit. Bruce Wayne ismét Fekete Ernő lesz, Michael Caine-t Fülöp Zsigmond fogja megszólaltatni, Gary Oldmant Epres Attila, Morgan Freemant pedig Reviczky Gábor. Az új színészek közül Tom Hardy-nak meglepetésre a sokkal érettebb, idősebb és jólfésültebb hangú László Zsolt lett a magyar hangja, Joseph Gordon-Levittnek pedig Cartman és Adam Sandler megszólaltatója, Csőre Gábor. Az új női szereplők közül Anne Hathaway kislányos hangot kapott (Bogdányi Titanilla), míg Marillon Cotillard az univerzális Györgyi Anna hangját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)