Szekeres Viktor

Itthon sem voltak kíváncsiak az aranyos világvége-filmre

Hiába mutattak be itthon egy újabb, eredetinek mondható történetet, a közönséget inkább érdekelték a folytatások és adaptációk. Így nem csoda, hogy inkább azokat hozzák be a mozik.

Itthon sem nagyon érdekelte a közönséget a Míg a világ vége el nem választ (Seeking a Friend for the End of the World) című világvége-film a hétvégi toplistán mindössze a hetedik helyet szerezte meg premierjével. A Keira Knightley és Steve Carell főszereplésével készült alkotást itthon csütörtöktől vasárnapig 2 767-en nézték meg, ami 3,8 millió forint bevételt eredményezett a moziknak. Pedig a film az IMDb szavazói szerint elég jó volt (7,2/10), igaz a kritikusoknak már csak fele-fele arányban jött be (52%).


Szokás szerint a hazai közönséget inkább a folytatások és adaptációk érdekelték, az eredeti történeteket inkább kerülték. A hétvégi toplista első három helyén ugyanis egy sokadik Denevérember-epizód, egy sokadik Jégkorszak és egy sokadik Pókember-rész volt, de a negyedik helyet is a Madagaszkár 3 foglalta el. E filmek mellett a hétvége legkedveltebb filmjei között még ott volt egy Sötét zsaruk-folytatás, egy Alien-előzményfilm, valamint egy Hófehérke-adaptáció is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!