Szekeres Viktor

Már a táncfilmekre sem kíváncsi a nép

Hiába a 3D-s támogatás, a Step Up-sorozat népszerűsége tovább csökkent Amerikában. Viszont Amerikán kívül elkezdték felfedezni a rettenetesen látványos szériát.

Igencsak kifáradni látszik az egyik legsikeresebb táncos filmsorozat, a Step Up, melynek negyedik részét pénteken mutatták be Amerikában. A Step Up Revolution itthon Step Up 4: Forradalom címen szeptember hatodikától lesz látható főleg a 3D-s rendszerrel is rendelkező mozikban. Amerikában a film a hétvégén viszonylag zsenge, 11,8 millió dolláros premierhétvégét produkált, ami a 33 milliós költségvetés és a várható jó nemzetközi szereplés fényében önmagában nem is lenne rossz, azonban az előző epizódok népszerűségét tekintve inkább közepesen gyengének mondható.


A Miamiban játszódó film előző epizódjainak bevételei részről-részre estek eddig: míg a 2006-os első rész még 65 millió dollárig jutott el Amerikában, addig a folytatások már csak 58 és 42 millió dollárig. Hasonló tempóban a Forradalom 33-35 milliós végeredményt produkálhat hazájában. Természetesen a világ többi részén, mint a folytatásfilmek zöme, egyre sikeresebb a Step Up-sorozat. Az első rész Channing Tatum főszereplésével még csak 49 milliós nemzetközi bevételt produkált, a két folytatás már 93 és 117 millió dollárig jutott el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Nem kicsit unom már a 3D-s témát is...
  • xido #1
    Hát..sajnos érthető..hamar elkezdett mindenki rárepülni a témára,jobban-kevésbé szerethető karakterekkel,színészekkel...a story mindig ugyanaz marad,tehát azzal nagyon nem lehet variálni...kifújt...