Szekeres Viktor

Itt az Alkonyat 5 előzetese - egy új vámpírral

Az ötödik Alkonyat-film a hétvégén a mozikban bemutatásra került első előzetese hétfőn már a netre is utat talált. Aki lemaradt a 4. részről, azt lehet, hogy meglepik a fejlemények.

Megérkezett a netre is az Amerikában Az éhezők viadala kópiái előtt bemutatott Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2) előzetes. Amely jobb helyen egyébként nem is debütálhatott volna, hiszen a Lionsgate filmjét eleve "új Alkonyatként" próbáltak definiálni sokan, arról nem is beszélve, hogy a hatalmas sikernek köszönhetően csak az nem látta a trailert, aki nem akarta. (Ráadásul mivel az Alkonyat-sorozat a Summit Entertainment, Az éhezők viadala pedig a Lionsgate tulajdona, így arról sem volt szó, hogy egyik stúdió a másiknak gyártott volna bevételt, mivel a Lionsgate az év elején felvásárolta a Summitot.)


Az előzetes, ha még nem látható nálunk, valószínűleg hamarosan bemutatásra kerül, csak éppen ehhez előbb korhatárt kell kapnia. Az ötödik Alkonyat-film Amerikában november 16-án, nálunk pedig 22-én kerül bemutatásra, s nagyon úgy néz ki, hogy nem hódol be a divatnak, s nem fogják 3D-sre konvertálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!