Szekeres Viktor

Itt az Abraham Lincoln: Vámpírvadász első előzetese

Végre láthatjuk a nyár egyik nagyszabású fantasyjének premierjét. Az Abraham Lincoln: Vampire Hunter főszerepében az egykori amerikai elnököt, valamint a vámpírokat láthatjuk.

A Twentieth Century Fox jóvoltából végre hivatalosan is bemutatták az Abraham Lincoln: Vampire Hunter című akciófilm első előzetesét. A Tim Burton produceri segédlete mellett Timur Bekmambetov rendezésében készülő alkotás premierjére Amerikában június 22-én fog sor kerülni, a hazai bemutató dátuma egyelőre még nem ismert, de szinte biztos, hogy mi is igen hamar láthatjuk a filmet, melyben többek között Benjamin Walker, Dominic Cooper, Anthony Mackie, Mary Elizabeth Winstead, Jimmi Simpson, Robin McLeavy, Alan Tudyk és Rufus Sewell szerepel.


Az Abraham Lincoln: Vampire Hunter Seth Grahame-Smith regényéből készült, s a forgatókönyvet is az író készítette. A történetről jelen esetben nem érdemes sokat írni, hiszen a film azok közé tartozik, melyek címében szerepel kvázi a teljes tartalom is. Hogy siker lesz-e egy efféle, első hallásra elvetemültnek tűnő produkció, az nyáron kiderül: Amerikában a film elől az ugyancsak június 22-i premierrel rendelkező Pixar-mozi, a Merida, a bátor, valamint a Seeking a Friend for the End of the World című posztapokaliptikus komédia szippanthat el nézőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #8
    Oltári jól néz kis, jóféle hentelés lesz a moziban nézve.
  • Ender Wiggin #7
    Persze, köztudott, hogy Lincoln vámpírvadász volt. De egy csapással még ő sem tudott kivágni egy fát. :-)
  • AZTA #6
    Mér ami előtte volt azt simán elhitted?:D
  • Ender Wiggin #5
    Számomra a sztori addig tűnt hihetőnek, míg ki nem vágta a fát a végén...
  • Kalman11 #4
    Mikor megláttam a címet: WTF IS THIS SHIT?
  • NEXUS6 #3
    Hát nemtom, szeretem az állatságokat, de ...
    Az a gondom ezzel a filmmel, hogy kb mint az Alkonyattól..., meg a Terrorbolygó, meg a Machete szerű áltressmúvinak olyasmi a sztorija, meg minden. Azonban az áltressmúvik, azért tűnnek tressmúvinak, mert totálisan olyanok. Olyan a sztori, a szövegek, a kamerakezelés minden, amiért mégsem azok, az azért van mert No1 osztályú színészek vannak bennük és iszonyat jól játszanak, az ő szájukból az ami egy valódi tresmúviban fájdalmasan béna szöveg tőlük a kinyilatkoztatás, lásd pl ponyvaregény Buch és Marcelus párbeszéde a tökönlövés után.

    Na most itt nem lesznek No1 osztályú színészek, ráadásul a CGI látványeffektek sem úgy néznek ki mint egy tressmúviban, ott ugyan is egész egyszerűen ilyenek nincsenek, ez meg tele van velük, meg tömegjelenettel. A tressmúviban az 30 statiszta.

    Szal van esély hogy jó lesz, de sajnos ehhez rengeteg humor kéne, de Tim Burton túl intelligens ahhoz, hogy profán tarrantinós/rodrigezes humort tudjon csinálni.
    Szal Vámpirok, Lincoln, Tim burton, igen ez horror lesz!
  • anubys1984 #2
    Jesszus!
    Ez akkora kreténségnek tűnik, hogy mindenképp meg kell majd nézni. XD
  • wadewilson44 #1
    Édes jó istenem...