Szekeres Viktor

Lehet, hogy mégis lesz hatodik Alkonyat-film?

Miközben egyre inkább pedzegetik az ötödik Alkonyat-regény, illetve a hatodik Alkonyat-mozifilm kérdését, Robert Pattinson elmondta, hogy túl öregnek tartaná magát, hogy ismét Edward bőrébe bújjon.

Az elmúlt pár évben már többször is felmerült annak lehetősége, hogy az Alkonyat-saga írója, Stephenie Meyer elkészíti az Alkonyat, az Újhold, a Napfogyatkozás és a Hajnalhasadás című regényekből álló sorozatának ötödik részét. A pletyka most azzal kapcsolatban lángolt fel, hogy az Alkonyat-filmeket gyártó Summit Entertainmentet felvásárló Lionsgate egyik elnöke, Rob Friedman elmondta, hogy ők mindenképp támogatnák az írónőt, s ha elkészülne egy új Alkonyat-könyv, akkor leforgatnák a hatodik filmet is.

Ezzel kapcsolatban a Reuters megszólaltatta Robert Pattinsont is, aki az Alkonyat-filmekben Edward Cullent alakítja. A színész nem mondott kategorikus nemet az ötletre, mindössze udvariasan annyit felelt a berlini filmfesztiválon neki feltett kérdésre, hogy kíváncsi lenne, hogy mit írna az írónő, de ő már túl öreg lenne erre a szerepre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chocho #9
    Így igaz. Minden bizonnyal ki akart szállni, vagy legalábbis rápihenni az új kötetre. Most pedig meggondolja magát. Mindenkivel megesik.

    Szerintem csak idő kérdése, és lesz új Harry Potter is.
  • winnie #8
    a megélhetéssel már rég nincsenek gondjai, plusz, ha folytatni akarta volna a sorozatot, akkor nem jelenti be, hogy vége. vagy folytatta volna, hiszen az utolsó részt 5 éve írta.
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Talán mert az írónő sem hülye... meg akar(t) élni a lehetséges folytatás(ok) megírásából... mondjuk 1 év múlva.
  • Chocho #6
    A negyedik kötetben sok a nyitott kérdés, szóval simán lehet ötödiket írni.
  • Mister #5
    Van még napszak? Teringettét... :)
    Twilight V: Sötétek, mint az éjszaka.
  • Skynet #4
    ...Mint mókusnak az erdőtűz....
  • Ender Wiggin #3
    Akkor küldjék nyugdíjba a színeszeket (szó szerint, egyiket sem akarom többet látni vásznon) és legyen reboot fiatalokkal :-) Hajrá, halyrá!
  • wolruf #2
    Nahátmostakkor mivan?! Véletlenül megöregszik az örökifjú vámpír?! És?! Láttunk már évszázadokig nem, aztán hirtelen sokat öregedő halhatatlant :)
  • Zombee #1
    Úgy hiányzik, mint egy falat kenyér.