Szekeres Viktor

Új hírek a Buffy-mozifilmről

Lehet, hogy mégsem fog elkészülni az 1992-es Buffy, a vámpírok réme-mozifilm újragondolása? A rebootot tervező stúdió ugyanis nincs megelégedve a forgatókönyvvel, s ez az egész projektet parkolópályára küldheti.

Majd egy éve jelentette be a Warner Bros. stúdió és az Atlas Entertainment produkciós iroda, hogy el készítik a kultikus vámpíros tévésorozat, a Buffy, a vámpírok réme (Buffy the Vampire Slayer) mozis rebootját. Az annak idején 1992-ben ugyancsak mozifilmként debütáló Buffy-t a tervek szerint Whit Anderson forgatókönyve alapján "élesztenék újra", azonban a Hero Complex információi szerint ez a kísérlet egyelőre megtorpanni látszik, köszönhetően annak, hogy még mindig nincs szkriptje a tervezett filmnek. Anderson ugyanis hiába szállította le nyáron a forgatókönyvet, azt az oldal forrásai szerint visszautasította a stúdió, mely így kénytelen újragondolni az egész projektet.


Egyébként a 2010-es bejelentést meglehetősen negatív rajongói reakciók kísérték, többek között annak köszönhetően, hogy azt a Warner Joss Whedon, a sorozat készítőjének bevonása nélkül akarta elkészíteni. Ráadásul arról sem érdemes elfeledkezni a Buffy-val kapcsolatban, hogy a 7. évaddal véget ért széria pár éve hivatalosan is folytatódott képregény formájában: eleinte Joss Whedon íróként, később pedig az írók társaként és feletteseként működött köze a 8. és 9. szezon megalkotásában, melyek pár elég meglepő húzást is tartogattak a fanatikusok számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mister #1
    jajj, ez az előzetes nagyon kemény :D