Szekeres Viktor

Máris itt az Abraham Lincoln: Vámpírvadász második előzetese

Nyáron a folytatásfilmek árnyékában egy elég eredeti koncepció is a mozikba kerül, kérdés, hogy a közönség vevő lesz-e a vámpírvadász Lincolnra, akinek a története először könyvben jelent meg.

Alig került fel tegnap a netre a Twentieth Century Fox új filmjének, az Abraham Lincoln: Vampire Hunternek az amerikai előzetese, máris itt a következő trailer, ami a nemzetközi piacokra készült, így minden bizonnyal idehaza is ezt láthatjuk nemsokára a mozikban. Bár azt még nem tudjuk, hogy vélhetően az Intercom mikor mutatja be a filmet, de az már biztos, hogy az amerikai premierre június 22-én kerül sor.


Itthon nyilvánvalóan nem a színészekkel fogják eladni a filmet, hiszen egyikük sem nevezhető húzónévnek (Benjamin Walker, Dominic Cooper, Anthony Mackie, Mary Elizabeth Winstead, Jimmi Simpson, Robin McLeavy, Alan Tudyk, Rufus Sewell), mint ahogy az amerikaiakkal ellentétben Abraham Lincolnról sem tudja mindenki, hogy ki volt. Azonban a producer, Tim Burton neve már sokak számára ismerősen fog csengeni, mint ahogy a rendező, az orosz Timur Bekmambetov is rendelkezik némi hírnévvel, hisz ő készítette az Éjszakai őrséget és a Nappali őrséget, majd ezután első amerikai filmjét, a Wanted-et is leforgathatta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alfa Of NS #3
  • NEXUS6 #2
    Sztív dö king, zombí edísön.

    Aftör hi hed torcsőrd, Koppány kémz bek. Hi trájz tu gedör ól of hiz partsz, vics ár spredid ól ölong dö rurál kántri. Tu öcsiv disz koppágy gedörz hiz ármi, hi givz hiz men immortálöti, end sztartz tu pörszjú Sztivi, hu holdsz dö szentkorona, vics iz dö onli ting det ken szév Hángöri, szév dö vörld.
  • endrev #1
    Mivaaan?! Ez meg miasz@r?! Kossuth Lajost nem akarjuk zombifilmbe helyezni?!