Szekeres Viktor

Itt az Alkonyat 5 előzetesének előzetese

A Lionsgate stúdió nem bíz semmit sem a véletlenre és a hatalmas érdeklődéssel várt Éhezők viadala előtt még az utolsó Alkonyat-film előzetesét is bemutatják.

Cseppet sem meglepő módon a héten lesz az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2) első előzetesének premierje, hiszen Amerikában pénteken mutatkozik be a mozikban a Lionsgate stúdió Alkonyat-utódnak kikiáltott regényadaptációja, az Éhezők viadala (Hunger Games). Azt még nem tudjuk, hogy a hazai nézők is részesülhetnek-e péntektől abban a megtiszteltetésben, hogy belepillanthatnak Bella és Edward kalandjainak utolsó felvonásában, de természetesen a netezők számára elérhető lesz a trailer, melyhez a héten kiadtak egy kedvcsináló videót.


Egyébként nem csak azért papírforma az Alkonyat-előzetes Éhezők viadal előtti bemutatkozása, mert két rettentő divatos könyvsorozat adaptációjáról van szó, hanem mert az utóbbit gyártó Lionsgate stúdió pár hete vásárolta fel az Alkonyatok sikere által felfuttatott Summit Entertainmentet. Jelen állás szerint egyébként Amerikában november 16-án kerül bemutatásra az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. rész, nálunk viszont egyelőre november 22-i premierdátummal találkozhatunk, ami azt is jelentheti, hogy az előző epizóddal szemben ezúttal le fogunk maradni a világpremierről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)