Szekeres Viktor

Plakátot kapott Abraham Lincoln, a vámpírvadász

Korábban is voltak feljegyzések Abraham Lincoln furcsa viselkedéseiről, de csak egy nemrég megjelent könyvből derült ki, hogy valójában vámpírvadász volt. Gyorsan el is készült a filmes adaptáció.

Nem csak Daniel Day Lewis fogja jövőre eljátszani az egyik legismertebb amerikai elnököt, Abraham Lincolnt (ő Steven Spielberg filmjének főszereplője lesz), hanem a mozifilmekben komolyabb szerepet még sosem játszó Benjamin Walker is. Azonban Walker nem egy tipikus életrajzi film főszereplője lesz, hanem egy olyanban játszhat, aminek Tim Burton a producere, s az a Timur Bekmambetov a rendezője, aki olyan rajongói kedvencnek tartott filmeket készített eddig, mint az Éjszakai őrség, a Nappali őrség és a Wanted.

Klikk ide! Klikk ide!

Az Abraham Lincoln: Vampire Hunter Seth Grahame-Smith népszerű könyve alapján készült el, s Amerika 16. elnökéről fog szólni, aki nappal az Ovális Irodában dolgozik, azonban éjszaka élőholtakra vadászik. Az Amerikában június 22-én bemutatásra kerülő filmben Benjamin Walker mellett még Dominic Cooper, Anthony Mackie, Mary Elizabeth Winstead, Jimmi Simpson, Robin McLeavy, Alan Tudyk és Rufus Sewell fog szerepelni. A marketingkampány egy lentikuláris plakát megjelentetésével vette kezdetét, ennek két képét lehet látni fent: a nappali és az éjszakai Lincolnt, az IGN-nek köszönhetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • okosan gyerekek #15
    azért mert belevagy buzulva a logikai szillogizmusba, a valóság általában statisztikai következtetéseken alapul és nem logikai szükségszerűségeken. Ha tavaly sikert aratott a Takonylat a sok faszszopó kis geci között, akkor valószínűleg, hogy nagyot kaszáljunk, még idén érdemes egyet lovagolni az azóta már esetlegesen csendesedő, de bizonyosan még mindig relatív nagy hullámokon. Ergó, talán nem bölcsésznek való, de kis spekulációval meg-megsejthető, hogy ez egy újabb szar lesz, akárcsak a sonkás szendicsed, amit anyád baszott alád a sarki hentestől tegnap is, és valószínűleg ma sem lesz ez másképp. Paraszt.
  • Zombee #14
    Nem, csupán a hír szerzője volt bulváros, a cikkből ki is derül, hogy ez egy fantasy regény.
  • dzsagon #13
    "Korábban is voltak feljegyzések Abraham Lincoln furcsa viselkedéseiről, de csak egy nemrég megjelent könyvből derült ki, hogy valójában vámpírvadász volt." És nyílván készpénznek kell venni minden faszságot amit egy idióta leír.
  • Garou #12
    Hát ez megint nem nyert, de segítek. Nem pl a horrorfilmekről általában ment a kijelentés, hanem konkrétan erről a moziról, ebben a műfajban (vámpírok), ráadásul plakát megtekintése után.

    Tehát a te példádnál maradva: "A Brian élete óta nem láttam jó komédiát a vallásról, most itt van ez az új, ahol Jézus áll a plakáton nehézgéppuskával, gyanítom ez is felejtős lesz".
  • kalapos01 #11
    Ezt a sonkás szendvicset veszem. De, ha túl bonyolult a példa, akkor tessék: "A Brian élete óta nem láttam jó komédiát, gyanítom az összes 2012-es komédia felejtős lesz."

    Attól, hogy baromságot írt (mert nem ezen megy a vita, hatalmas hülyeség), és megpróbálod megmagyarázni, baromság marad.
  • NEXUS6 #10
    Én azt várom, amikor Vlagyimir Iljics fog a zombikkal küzdeni, esetleg János-Pál lerobbant szűzoltót játszik hatalmas fecskendővel.

    Tudom, hogy az ilyet nem kell komolyan venni, de azért viccnek kicsit dúrva az alapsztori. Dúrván gyermeteg.
  • Waterhorse #9
    a sonkás szendvicset anyukád készíti neked, vagy te magad. ezeket a vámpíros filmeket nem mi döntjük el milyenek legyenek. Rossz volt a hasonlat. Kölyökkorom óta nem láttam hasonló Batman filmet, mint a Burton féle, gondolom a következő se lesz olyan, érted már? ez egy jó hasonlat. Bram Stoker óta nem olvastam jobb... stb. stb. Mit kell ezen magyarázni. Én értem mit akart ezzel kifejezni tomboy, Garou is érti te nem érted.
  • Garou #8
    Tanítalak én, ne faszkodj hiába a szokásos leosztó stílusoddal.

    Tudod ha tomboy-nak mondjuk az Interjú a normális/komoly vámpírfilm, akkor szerinted mit várhat egy olyan mozitól, ahol fucking Abraham Lincoln készül arra, hogy egy fejszével elmenjen vámpírokra vadászni?

    Ettől ez még lehet egy vicces vagy szórakoztató mozi. De aki mondjuk ebben a témában készült alkotásoktól azt várná, hogy legalább némelyikük kicsit elfilózik a dolgokon (lásd megintcsak az Interjút), és nem napszemüveges kardozós/emós hősszerelmes újraértelmezését adja a vámpír zsánernek, az bizony gyaníthatja, hogy számára ez is felejtős lesz.
  • Grodt #7
    Érdekes 5let. Nekem tetszik nagyon. 2012 lesz azaz év, amikor nem egyszer fogok elmenni moziba/SW I, Underworld 4/, de lehet ezt is be fogom majd vhogy a költségvetésembe szorítani. Max egy nap nem eszek :D:D
  • kalapos01 #6
    Ezt most logikai úton vezetted le? Tegnap óta nem ettem jó sonkás szendvicset, akkor a keddi is szar lesz? Elismerésem. Taníts.