Szekeres Viktor

Bill Murray nem lesz benne a Szellemirtók 3-ban

Bár még nem száz százalék, hogy elkészül a harmadik Szellemirtók-mozifilm, most már biztosnak tűnik, hogy Bill Murray nem fog szerepelni benne, s karakterét sem fogja más színész játszani.

Érdekelne a Szellemirtók 3?
 • Igen.
 • Nem.
 • Nem tudom, még az első két filmet sem láttam.
Eddig csak találgatások voltak, Dan Aykroyd is csak homályosan fogalmazgatott, azonban a színész most a The Telegraph-nak adott interjújában határozottan kijelentette, hogy Bill Murray nem lesz benne a Szellemirtók harmadik részében (Ghostbusters 3), amit megért, hiszen Murray mostanában nem a munkát keresi, hanem éli az életét, golfozik, a családjával van. Persze egyelőre még mindig nem tekinthető biztosnak az, hogy lesz Szellemirtók 3, hiszen hiába van készülőben a forgatókönyv, a Sony Pictures egyelőre nem adott zöld utat a produkciónak, a stúdió valószínűleg egyelőre nem biztos abban, hogy sikeres lehet a szellemes komédia felélesztése.

Aykroyd a fent említett interjújában úgy fogalmazott, hogy a projekt egyelőre afféle tetszhalotti állapotban leledzik, annak ellenére, hogy a stúdió, a rendező, Ivan Reitman, valamint Harold Ramis is bízik abban, hogy valamilyen formában tető alá hozható lesz a produkció. A kérdés valószínűleg a film tervezett költségvetése körül forog. Anno 1984-ben az első Szellemirtók 30 millió dollárból készült és csak Amerikában 239 milliós bevételre tett szert, ami mai árfolyammal számolva 533 millió dollár lenne. A második rész 1989-ben már nem durrant ekkorát, Amerikában 112 millió dollárig jutott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #11
  A Batman mondjuk nem vág ide, mivel azt a karaktert az 1939-es megjelenése óta elég sokan eljátszották már, nincs egy név vagy rendező, akihez kizárólagosan kötnéd. A Szellemirtók (vagy akár az A-Team) más. A Szellemirtókból kihagyni Bill Murray-t, vagy csak őt egyedül mással pótolni kb. olyan, mintha az A-Teamben nem lett volna Rosszfiú.
  Bár az nem sikerült rosszul, én mégis mindig félek, amikor valami régi jót folytatni vagy feldolgozni akarnak. Főleg, ha odaadják valami elsőfilmes kliprendezőnek.
 • Narxis #10
  Az A-Team ultraszar? Nem is állok le veled vitatkozni mert ilyen ferde ízléssel mint ami neked van felesleges.

  "A batman meg csak egy a sok akciófilm közül."

  :ASDS:ASDDS:SAdASD
 • Ender Wiggin #9
  Az A-Team? Akkor is ultraszar, ha nem voltam az eredeti rajongó. A batman meg csak egy a sok akciófilm közül. Más példád nincs?
 • nlght #8
  +1

  Sztem is lehet ebben az univerzumban is jó filmet alkotni. Igaz, hogy a rebootok többsége szar, de van pár üdítő kivétel, ha értelmes a rendező (pl. a korábban említett A-team és Batman is jól sikerült).
 • Svlad Cjelli #7
  Nelkule? Ez olyan, mint amikor a Michael J. Fox kijelentette, hogy ha forgatnanak is uj Vissza a Jovobe filmet, akkor o max Brown Dokit alakitana.

  MIVAN?

  Szoval ja... Bill nelkul inkabb el se kezdjek.
 • wraithLord #6
  Oh f*ck. Én meg azt hittem, már forgatnak... X)
  Bill Murray nélkül ugyanaz a Szellemirtók sokkal kevesebbet ér. Rajta kívül még Egont (Harold Ramis) bírtam nagyon.
  Akkor már tényleg csinálhatnának egy olyan filmet belőle, mint pl. az A-Teamből. Ugyanaz, ugyanazokkal a karakterekkel, hasonló színészekkel, de a mai időkben. Mondjuk jobb lenne, amit eredetileg terveztek, de hát ez van...
 • Ender Wiggin #5
  Szerintem se csinálják inkább. Mert még a végén megint az az aszott fejű barom Faszbender kapja az össze sszerepet.
 • Zombee #4
  Dan Aykroyd (60)
  Sigourney Weaver (65)
  Harold Ramis (68)
  Rick Moranis (59)
  Ernie Hudson (67)
  Annie Potts (60)
  Ivan Reitman (66)

  Mehet a kukába az egész stáb. Murray szerepét kapja meg Robert Pattinson, Aykroyd helyére Justin Timberlake, Harold Ramis-t pedig pótolja Daniel Radcliffe... és rendezze McG valamelyik lelkes elsőfilmes videóklipes tanítványa.
 • zetortraktor #3
  Azokban ő volt, de most rohadtul nem fog hiányozni egy hatvan éves öregember a filmből. Majd a dumálat, amit neki írnának, mással mondatják el. Sok színész van.
 • pokolfiu #2
  igen, ő volt a húzóember mindkét részben....