Szekeres Viktor

Jön az Instant dohány 2 - itt az előzetes

A tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése a svéd Instant dohány volt. A hazájában 2010-ben bemutatott thriller folytatás Svédországban augusztus végétől lesz látható, s már előzetese is van.

Nálunk tavaly májusban mutatták be a 2010-es svéd filmet, az Instant dohány (Snabba Cash), melyet valószínűleg csak azok látták, akik képesek a nem hollywoodi filmek befogadására is. És ezen nézők többsége igen jól járt, hiszen egy korrekt mozis élményben lehetett része. 2012-ben, illetve nálunk, ha szerencsénk van, akkor 2013-ban lehet, hogy meg lehet duplázni ezt az élményt, ugyanis már elkészült az Instant dohány második része is.


Az első rész fogadtatásáról mindent elmond, hogy a rendező, David Espinosa új, immáron hollywoodi filmjét, a Védhetetlent pár hete mutatták be Amerikában, s a második 100 milliós bevételt produkáló lesz 2012-ben, a főszereplő Joel Kinnaman, pedig azóta egy a The Killing című krimisorozat egyik főhősét alakíthatja, ráadásul az új Robotzsaru szerepét is felajánlották neki. Az Instant dohány 2-t már más, név szerint Babak Najifi rendezte, a főszereplő azonban természetesen Kinnaman maradt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!