Szekeres Viktor

The Rock és Bruce Willis a G.I. Joe 2 új előzetesében

Két nagy névvel, Dwayne Johnsonnal és Bruce Willisszel erősítette sorait a 2009-ben csalódást keltő G.I. Joe második része. The Rock ráadásul egy év alatt két sorozat bevételeit turbózta fel.

Igaz inkább beszélni látjuk benne a Roadblock-ot alakító Dwayne "The Rock" Johnsont, a G. I. Joe: Megtorlás (G. I. Joe: Retaliation) új, tévés előzetese mindenképpen említést érdemel, főleg azért, mert újfent feledteti velünk Stephen Sommers 2009-es hatalmas, 175 millió dollárba kerülő tévedését, amit G.I. Joe címen próbáltak lenyomni a nézők torkán. Igaz, ha abból indulunk ki, hogy annak a filmnek is sokat ígérőek voltak az előzetesei...


Az Amerikában június 29-én, itthon viszont csak augusztus 23-tól játszott Megtorlás rendezője a táncos filmekkel befutott Jon M. Chu lesz, s a szereplőgárdából (Channing Tatum, Ray Park, Dwayne Johnson, Bruce Willis, Elodie Yung, RZA, DJ Cotrona, Adrianne Palicki, Ray Stevenson, Joseph Mazzello, Walton Goggins és DeRay Davis) is kitűnik, hogy régieknek mindössze a töredékét hívták vissza. A nagy kérdés, hogy a drasztikusan lecsökkentett költségvetés, valamint az első epizód baljós emlékei mennyire fogják majd vissza a nézőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #2
    Szikla jól fel van gyúrva...
  • Zombee #1
    Ez biztos új előzetes? Ugyanezeket a képsorokat már lehetett látni.