Szekeres Viktor

Középiskolás filmeseké a jövő

Ismét megrendezésre kerül az Országos Középiskolai Filmszemle, mely segítségével egy-egy tehetséges fiatal "filmes" megfinanszírozhatja hobbiját - persze, ha a zsűri is úgy gondolja.

Nyolcadik alkalommal rendezi meg a budapesti Káldor Miklós Kollégium az Országos Középiskolai Filmszemlét, ahova középiskolás diákok által készített alkotásokat várnak. A nevezési határidő 2012. április 25. A nevezés ingyenes. A pályázat fővédnöke és a zsűri elnöke Jancsó Miklós filmrendező, a zsűri tagjai: Balog Judit színművésznő, Boldizsár András operatőr, Salamon András filmrendező, Sas István reklámfilmrendező.

Pályázni maximum 15 perces rövidfilmmel lehet, melynek műfaja lehet játékfilm, dokumentumfilm és animáció is. Az első díj 100.000 Ft., a második díj 70.000 Ft., a harmadik díj pedig 30.000 Ft. A beérkezett műveket a 2012. május 18-20. között megrendezett 8. Országos Középiskolai Filmszemlén mutatják be a budapesti Káldor Miklós Kollégiumban (II., Felvinci út 8.). A fesztivál alatt részletesen elemzik a beérkezett pályaműveket, workshopokat, szakmai beszélgetéseket is tartanak a résztvevők számára. A szemlére a belépés ingyenes, minden pályázót és érdeklődőt szeretettel várnak! A filmszemlével kapcsolatos további információk az okfilmszemle.hu oldalon találhatóak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!