Szekeres Viktor

Klasszikus magyar film "folytatása" készült el - itt az előzetes

Egy teljes generációnak jelentett nagy élményt a 80-as években Szomjas György Kopaszkutya című zenés filmje, s most elkészült ennek a kvázi folytatása, a Kopaszkutya Kettő.

Viszonylag kis hírverés mellett egy hónapja befejeződött Szomjas György, 1981-es klasszikus zenés drámájának, a Kopaszkutyának a nem hivatalos folytatásának forgatása. A Kopaszkutya Kettő azért kapta ezt a címet, mert nem hivatalos folytatásnak számít, a december 9-től a mozikba kerülő film ugyanis inkább lesz dokumentumjellegű, mint játékfilm, hivatalosan a kettő ötvözetének, afféle koncertfilmnek tekinthető, mint ahogy az az előzeteséből is kiderül.


A Kopaszkutya Kettő témája a Hobo Blues Band búcsúkoncertje lesz, valamint a kultikus együttes tagjainak, Hobónak, azaz Földes Lászlónak, Póka Egonnak és Deák Bill Gyulának az élete, de szerepelni fog a filmben Solti János dobos és Tátrai Tibor gitáros is - Schuster Lóránt azonban kimaradt belőle a régi szereplők közül. Szomjas György filmjének költségvetése 20 millió forint volt, s tovább információkat a hivatalos honlapon lehet megtudni róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shaddam #4
    4:3(lehetőleg elcseszett aránnyal) és 360p camos filmet a népnek had zabálják!
  • winnie #3
    hidd el, ez csak nagyon kevés embernek jelent problémát. mint ahogy azt is észrevehetted volna, hogy itthon már az is nagy szó, ha van előzetes a neten.
  • B0nFire #2
    A magyar filmgyártók még 2011 küszöbére sem jutottak el odáig, hogy HD-ben rakják fel a trailert?

    Kullogunk állandóan 20 év lemaradással a világ után…
  • KRTuning #1
    Pont valamelyik nap láttam egy internetes adón. Érdekes volt.