Szekeres Viktor

Itt a hónap végén moziba kerülő magyar Sherlock Holmes fő előzetese

Már egy hónap sincs a Sherlock Holmes nevében című magyar, krimielemekkel tűzdelt kalandfilm premierjéig, így épp kapóra jött az új előzetes, melyben végre sok minden kiderül a filmről.

Január 26-án fogják idehaza bemutatni a Sherlock Holmes nevében című magyar ifjúsági krimit, s a premier közeledtét mi sem jelzi jobban, hogy a netre is felkerült az alkotás legújabb, teljes előzetese, melynek angol verzióját még a TwitchFilm is átvette. Bernáth Zsolt filmje egyébként a lehető legnagyobb Sherlock Holmes-őrület lecsengésének idején lesz látható, hiszen Amerikában pár hete mutatták be a Sherlock Holmes: Árnyjátékot, mely itthon csütörtöktől lesz látható, míg a BBC Angliában január elsején folytatta második szezonjával a Sherlock című krimisorozatot.


Egy magyar alkotásnak mostanában nem könnyű a dolga a mozikban, de a rengeteg januári premierfilm között talán még nehezebb lesz, főleg, hogy a Sherlock Holmes nevével egy héten mutatkozik be A párizsi mumus című francia animációs film is. A készítők szerencséje, hogy ezen kívül a családi kategóriában mindössze a bemutató környékén mindössze a január 12-étől játszandó Muppets lesz friss filmként a mozikban, utána pedig egészen február közepéig kell várni a következő, gyerekek által is élvezhető produkciókra, melyek egyébként A Szépség és a szörnyeteg 3D és A leleményes Hugó lesznek. Közvetlen vetélytársként egyébként az alábbi filmek jöhetnek szóba, ezeket láthatjuk január 26-tól itthon: A hatalom árnyékában, a Magyar várak és kastélyok 3D, a Suszter, szabó, baka, kém és az Underworld: Az ébredés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!