Szekeres Viktor

Itthon is mozikban a Torrente 4 3D!

Ezt is megértük, egy Torrente-film a mozikba kerül Magyarországon, ráadásul a negyedik részben 3D-ben nézhetjük Santiago Segura kultikus karakterének válogatott gusztustalanságait.

Az Aeon Flux blog információja szerint itthon is bemutatásra kerül a mozikban a Torrente-sorozat negyedik része, a Torrent 4 - Halálos válság. Ez azt is jelenti, hogy most először láthatjuk nagy vásznon a spanyolok egyik legnépszerűbb exportcikkét, a meglehetősen tahó és gusztustalan rendőrt, hiszen az eddigi részek csak DVD-n jelentek meg. A mozis premier híre már csak azért is örvendetes, mert a filmet 3D-ben forgatták, s a készítők, elsősorban a Torrentét is játszó rendező, Santiago Segura, nem fogták vissza magukat a harmadik dimenziót illetően.


A Torrente 4 hazai forgalmazója a Parlux Entertainment lesz, mely 10-15 kópián tervezi bemutatni a filmet, magyar szinkronnal (a főhőst természetesen Csuja Imre fogja "hangolni"). Rossz hír, hogy csak 3D-s kópiák lesznek a filmből, így minden bizonnyal jóval magasabb lesz az átlagjegyár, mint más filmek esetében. A premierre ráadásul nem egy szokott, csütörtöki napon kerül sor, hanem április elsején, vasárnap.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #7
    Te hol hagytad az eszed barátom?
  • szekrény #6
    húúú most menő vagy , mert megnéztél egy jó szinkronnal készült filmet egy fos felirattal csak azért mert te előbb nézhesd meg, gratulálok
  • Wittgen #5
    Jó cucc, már tavaly láttam a spanyol verziót. Torrente az ász. :-)
  • morden #4
    Csak nehogy április 1. tréfa legyen :D
  • Nailyenugysincs #3
    ez az eddigi leggusztustalanabb rész :D
  • NEXUS6 #2
    Kár, hogy nem sok volt a filmből, de legalább a poénokat nem lőtték le.
    A zene, meg a muffok jók voltak.

    A végén veszélyes jelenet, nem megijedni!
  • Szabi84 #1
    FASZA!!!