Szekeres Viktor

Jönnek a magyar szinkronos filmek az iTunes-ra

Nem csak a Verdák 2 lesz elérhető magyar nyelven az iTunes-on, hanem további szinkronos filmek is, legalábbis ezt ígéri az Apple. Kérdés, hogy az árak láttán mennyien fognak visszahőkölni.

December végén láthattuk, hogy megmozdult valami Magyarország és az iTunes kapcsolatában, ugyanis ekkor került fel az első magyar szinkronnal ellátott film az Apple-boltba. Nem is volt csoda, hogy azonnal a hazai toplista élére került, ahonnan nem is egyszerű letaszítani a Pixar 2011-es animációs filmjét. Akit érdekel, az itt töltheti le magyarul a Verdák 2-t HD-ben, az ára 17 euró, ami az árfolyam meglehetősen hektikus változásának köszönhetően hol 5200, hol 5500 forintnak felel meg. A kölcsönzést már 4 euróból, azaz nagyjából egy mozijegy árából is meg lehet oldani.


Az Apple blog infói szerint az Apple nem csak a piacot mérte fel a filmmel, hanem már korábban eldőlt, hogy egyre több szinkronos film kerül fel az iTunes kínálatába. Más kérdés, hogy egyelőre a Verdák második részét nem követte másik film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #2
    Hú Lacyb de megmondta.... :D
  • lacyb #1
    remek ..
    Majd egy hangyamozit nézek mi?
    Ha már film akkor legyen a kép nagy speckó nálam 260 cm széles :)
    ja és telefonnak meg HTC nem ájfos...