Szekeres Viktor

Szex szempontjából elsőre durvára sikerült az Alkonyat 4

Első nekifutásra R-es korhatár-besorolással látták el az Alkonyat-saga negyedik epizódját, a Hajnalhasadás - 1. részt. Ennek oka a túlfűtött szexjelenet volt Bella és Edward között. Azóta a stúdió újravágta a filmet.

Kristen Stewart, a negyedik Alkonyat-film, a Hajnalhasadás - 1. rész főszereplője a minap a Glamour magazinnak nyilatkozott a forgatási munkálatokról. Többek között azt mondta el, hogy az Alkonyat-regényciklus záró részéből készített adaptáció első nekifutásra R-es korhatár-besorolást kapott, ugyanis meglehetősen grafikusra sikeredett szexjelenete az Edwardot alakító Robert Pattinsonnal. "Olyan furcsa érzés volt - mondta a színésznő, - mintha nem is egy Alkonyat-filmet forgattunk volna. Magamban azt gondoltam, hogy "Bella, mégis mit művelsz? Ejha, itt meg mi történik?".


Stewart elmondása szerint a Summit Entertainment stúdió gondolva a tinédzser rajongókra természetesen ezután megvágta a filmet, amire az amerikai korhatár bizottság szerepét betöltő MPAA végül megadta a PG13-as minősítést, ami azt jelenti, hogy nem 17, hanem 13 éves kor alatt szükséges felnőtt kísérő jelenléte a vetítésen. A Bill Condon által rendezett Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész itthon november 17-én kerül bemutatásra, egy nappal az amerikai premier előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fika ferenc #6
    hdo és kalaposO1 ebböl már nem dumáljátok ki magatokat, buzik vagytok mindketten, menjetek szobára LOL
  • hdo #5
    Most te ezt csak csinálod, vagy tényleg ennyire hülye vagy? Nem csak szexjeleneteket vágnak ki PG-13-mas rating miatt, mindenféle véres jelenetet is.
  • kalapos01 #4
    Most komolyan a Terminátor 4-ben akarsz falloszokat látni? Nem vagy kicsit beteg? Könyörgöm, attól miért lett volna jobb? Az első rész a többségnek nem a meztelen Schwarzenegger miatt tetszett.
  • hdo #3
    Most elsősorban marhára nem erre a filmre gondoltam, az egész Twilight úgy szar ahogy van szvsz, de rengeteg film ott bukott, hogy semmi normális jelenet nem volt benne ami meg amúgy jellemző vagy a sztorira, vagy az elődjeire. Terminator 4 ismerős? Tipikus példája!

    Mellesleg miért pont a falloszt hozod fel mikor van abban a vágott jelenetben nő is? Buzi-e vagy?
  • kalapos01 #2
    Persze, mert a minőség attól függ, hogy belengetnek-e egy nagy falloszt a néző képébe, vagy sem. Buzi-e vagy?
  • hdo #1
    PG-13 az isten, ezért lesz még a nagy-múltú filmekből is jellegtelen fos.