Szekeres Viktor

Finom Underworld 4-plakát érkezett

Jövő év elején kerül idehaza bemutatásra az Underworld: Az ébredés, melynek célja, hogy a 3D-s verzióval és Kate Beckinsale visszahozásával feledtesse a 3. rész gyengébb anyagi szereplését.

Új plakátot kapott a Screen Gems stúdió következő Underworld-filmje, az Awakening, mely a sorban a negyedik lesz. Az Amerikában január 20-án bemutatásra kerülő akció-fantasy itthon Underworld: Az ébredés január 26-tól lesz megtekinthető a mozikban az Intercom forgalmazásában, s jelen állás szerint 2D és 3D verzióban, egyelőre ugyanis nincs hírünk arról, hogy itthonra is kerülne IMAX-kópia belőle.

A harmadik epizódot kihagyó Kate Beckinsale legfőbb partnerei a filmben ezúttal Stephen Rea, Michael Ealy, Theo James, India Eisley és Charles Dance lesznek. A történet szerint a Beckinsale által alakított Selene kiszabadul fogságából és egy olyan világban találja magát, ahol az emberek tudomást szereztek a vámpírok és a Lycanok (farkasemberek) létezéséről, és totális háborút indítanak a két faj kiirtása céljából.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Az mennyivel jobb, ha úgy mondom rá hogy szar, hogy nem is láttam?
  • kalapos01 #4
    Mind a 3 részt elkezdted megnézni? Azért ez művészet. Nomen est omen.
  • Zombee #3
    Mi ebben a plakátban finom? Közönséges akciófilmes tucatplakát. Amúgy én egy részt se bírtam ebből végignézni, szerintem gagyi.
  • Grodt #2
    Valószínűleg a filmben majd fény derül rá, h h került fogságba.
  • Rotcsa #1
    Nem értem ezt, miféle fogságról van szó? Hogy jön ez a történetbe?
    Az van az utolsó rész végén, hogy iszik a közös ős véréből és nem árt már neki a napfény....