Szekeres Viktor

Itt az Alkonyat 4 teljes, új előzetese

Az Alkonyatosoknak jól kezdődik az idei tanév, hiszen már most megnézhetnek két és fél percet a saga várva várt negyedik részéből, a Hajnalhasadásből, mely november közepén kerül a mozikba.

Jól kezdődik az ősz az Alkonyat-rajongó számára, hiszen míg vágják a centit a november közepén megtartandó premierdátumig, addig megnézhetnek egy új előzetest, ami az Alkonyat: Hajnalhasadás, 1. részhez készült (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1). A legújabb trailer inkább csak képanyagában beszédesebb, mint az előző, hiszen amellett, hogy ellő egy fordulatot, továbbra is csak Bella és Edward esküvőjére koncentrál, valamint előbbi terhességére - kérdés, hogy még miről fog szólni a film.


A választ erre legjobban az a Melissa Rosenberg tudja, aki megírta Stephenie Meyer negyedik Alkonyat-regénye alapján a forgatókönyvet, valamint a rendező, Bill Condon. A kettévágott Hajnalhasadás második részét 2012. novemberében fogja bemutatni a Summit, mely annak ellenére vállalta a történet két epizódra való kettészakítását, hogy tudta, színészeik csak 4 filmre szóló szerződéssel rendelkeznek, s ügynökeik fel fogják srófolni az utolsó filmre szóló gázsijukat. Ennek eredményeképp, a Vulture információi szerint, Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner 25 millió dollárt kap az Alkonyat 4. és 5. epizódjáért, valamint a filmek bevételének 7,5%-ra is igényt tarthatnak, ami a lap szerint körülbelül 41 milliós fizetési csekket biztosít a tinik jelenlegi első számú kedvenceinek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #7
    Egy jó fokhagymás karajt ledugnék annak a vérszegény gyereknek a torkán. Persze tükör előtt. :-)
  • Aldo Moro #6
    Egyszer csak vége lesz. Valami jó kis vámpírvadászt nem lehetne erre a sok sápatag tinivámpírra rászabadítani?
  • nessboth #5
    Azt remélem vágjátok, hogy ne az alkonyat a legalja...van egy zombis apokaliptikus szerelmes könyv, amiben zombi srác beleszeret egy élő csajba...
    szóval?
    http://1.bp.blogspot.com/-fydVqpMnBrs/TaURbtb8UKI/AAAAAAAABNU/9tDuGT5pTtk/s1600/Warm+Bodies.jpg

  • Nailyenugysincs #4
    ennyi pénzért én is beégetném magam:D aztán mennék egy olyan szigetre mint ők :D
  • Victor1103 #3
    Én már tudom mi lesz a vége

    SPOILER ON/

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy Alien tör ki a kiscsaj hasából xd


    SPOILER OFF/
  • ddt500 #2
    Ez a kannibál bébi új része lesz?
  • Rage47 #1
    hogy lehet, hogy ez érdekel valakit?:D