Szekeres Viktor

Megváltozik az HBO programstruktúrája

Megváltozik a magyar HBO programstruktúrája, a legnagyobb különbség az lesz, hogy hétköznaponként a kiemelt premierek időpontja este 9 óra lesz a 8 helyett.

Március 5-től megváltozik az HBO jelenlegi műsorstruktúrája: a hétköznapok kiemelt műsorai ezentúl este nyolc óra helyett kilenctől láthatók a csatornán. A szombati főműsoridős filmek és a vasárnapi szuperpremierek kezdési időpontja változatlan marad. A hétköznapi változások egyaránt fognak vonatkozni a kiemelt filmekre, valamint a sorozatpremierekre is. A változásnak köszönhetően a korhatár-besorolásuk miatt csak 22 óra után játszható filmek is korábban kerülhetnek adásba.

A struktúa alapjai persze megmaradnak, tehát hétfő esténként az amerikai filmtermés alkotásait eredeti nyelven, magyar felirattal láthatják az HBO nézői. Márciusban például A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken és A király beszéde is megnézhető lesz eredeti nyelven a hétfő esti műsorsávban. A kedd esték továbbra is a sorozatoké, a mostani szériákat követően márciusban érkezik a Kaliforgia ötödik évada és a Kergetjük az amerikai álmot második szezonja. A szerda, csütörtök és péntek este továbbra is mozifilmeké lesz, amerikaiaké és európaiaké egyaránt. Ha szombat, akkor nagy sikerű mozifilmek, animációs filmek vagy koncertfilmeket tűzünk műsorra . márciusban például a Száguldó bomba vagy az Ébredj velünk. Míg vasárnap jönnek a szuperpremierek, a következő hónapban például a Kellékfeleség, a Forráskód, a Páros mellékhatás és a Narnia krónikái 3. - A Hajnalvándor útja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!