Szekeres Viktor

A neten ingyen nézhető az HBO új sikersorozata

Az év végéig az előfizetéssel nem rendelkezők is megnézhetik maguknak az HBO sajátgyártású sorozatának, a Társas játéknak az első részeit, ehhez mindössze egy regisztrációra van szükségük.

Idén mutatkozott be a magyar HBO új sajátgyártású sorozata, a Társas játék, mely egy izraeli széria alapján készült el. A csatorna a kódolatlan hétvégén mutatta be az első két részt, s ért el hatalmas nézettségi rekordot, s a további nézők toborzása érdekében újabb "praktikákat" vetnek be: december 31-ig bárki kipróbálhatja az HBO GO-t, melyen elérhető a Társas játék első 5 epizódja. Mindenki megnézheti az epizódokat, aki megfelelő szélessávú internetkapcsolattal vagy WiFi hozzáféréssel rendelkezik, és regisztrál a www.hbogo.hu weboldalon, kiválasztva az INGYEN - TÁRSAS JÁTÉK-ot a szolgáltatók közül.


Az HBO mobil eszközökön (mobiltelefon és táblagép) is elérhető online filmtárját, az HBO GO-t november 24-től december 31-ig tartó időszakban azok is kipróbálhatják, akik sem a Tarr Kft.-nél, sem a Vidanetnél nem rendelkeznek előfizetéssel. Az HBO GO által jelenleg támogatott platformok: iOS 4.x, iOS 5.x, Android 2.x, Windows Phone 7.5, bár az Android HoneyComb operációs rendszerrel rendelkező eszközökön jelenleg még nem elérhető. Az applikáció ingyenesen letölthető itt: iTunes Store és Android Market

Az HBO GO hetente frissülő kínálatában a hét minden napján, a nap 24 órájában hozzáférhető az HBO kiemelt film- és sorozatkínálata. Egyszerre átlagosan 130 órányi műsor érhető el az online filmtárban: saját gyártású filmek és sorozatok, mozisikerek és dokumentumfilmek. Az amerikai sikersorozatok mellett éppúgy megtalálhatók a magyar HBO legjobb saját gyártású produkciói. Bizonyos amerikai sorozatok (Gengszterkorzó, Író és kamuhős, HUNG - Neki áll a zászló stb.) pedig már az HBO-premier előtt elérhetők az előfizetők számára. Ezenkívül az HBO GO korlátlan és folyamatos hozzáférést biztosít az amerikai HBO legnépszerűbb filmjeihez és sorozataihoz, úgymint a True Blood - Inni és élni hagyni, a Maffiózók, Az elit alakulat, a Szex és New York, a Drót, a Róma és még sok egyéb saját gyártású műsor. A több száz órányi állandó tartalom (filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és korhatáros dokumentumfilmek) folyamatosan kerül fel az HBO GO filmtárjába, és jövőre további bővülés várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #2
    Inkább letöltöm, az kényelmesebb.
    Nem mintha érdekelne ez a sorozat.
  • KRTuning #1
    Legálisan ingyen?:D
    Nem mindegy.