Szekeres Viktor

Két remek sorozatnak lett annyi a múlt héten

A Törtetők nyolc, míg a Ments meg hét szezon után fejeződött be múlt héten. Előbbi az HBO javaslatára fejeződött be, utóbbi pedig az alkotók és a csatorna közös megegyezését követve.

Vasárnap véget az HBO 2004. óta tartó sorozata, az Entourage, vagy ahogy idehaza ismerjük, a Törtetők. A hollywoodi színész aranyifjakról és ügynökeikről szóló sorozat záró epizódja 2,6 millió nézőt ültetett le a képernyők elé, ennyien inthettek búcsút Vince-éknek. Azonban ez a búcsú minden bizonnyal nem lesz végleges, hiszen erre egyrészt a záróepizód stáblista utáni jelenete enged következtetni, másrészt pedig az, hogy a készítő, Doug Ellin, valamint a producer, Mark Wahlberg elhatározta, hogy amint összejön a költségvetés, leforgatnak egy mozifilmet zárásképp.

Ugyancsak az utolsó rész került adásba múlt héten, Amerikában és itthon egyaránt, a Ments meg (Rescue Me) című fekete humorral operáló, tűzoltós drámából. Az FX csatorna szériája ezzel éppen a szeptember 11-i tíz éves évforduló előtt búcsúzhatott el a nézőktől, akik 2,5 milliós nézőszámmal hálálták meg mindezt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!