Szekeres Viktor

Kódolatlan lesz az HBO

Több mint egy év elteltével az HBO ismét ismét kódolatlan napokat fog tartani, így azok is nézhetnek filmeket és sorozatokat a nap 24 órájában, akik nem rendelkeznek előfizetéssel.

Október 21-től 23-ig tartja évenkénti szokásos, előfizető-toborzó kódolatlan napját az HBO, ekkor a legtöbb kábeltársasághoz tartozó tévéző minden nehézség nélkül belepillanthat a csatorna műsorába, hátha elcsábul. A csábítást szokás szerint siker- és premierfilmek fogják szolgálni, valamint jó pár régebbi nagy siker. Pár cím a kínálatból: Gettómilliomos, Babylon AD, A tetovált lány, A lány, aki a tűzzel játszik, Millenium 3 - A kártyavár összedől, Kilenc, Brüno, A kilencedik légió.

S, ha a filmek nem jelentenének elegendő vonzerőt, akkor tévésorozatokat és egyéb produkciókat is meg lehet kódolatlanul tekinteni a hétvégén. A csatorna egyik legnagyobb dobása egyértelműen a Társas játék című új magyar sorozat bemutatása lesz. A széria egy izraeli produkció feldolgozása lesz és három élethelyzetről szól, melyek meglepő irányokba indulnak el főként a romantika ösvényén. A főbb szerepekben olyan színészeket lehet látni, mint Martinovics Dorina, Simon Kornél, Pokorny Lia, Básti Juli és Tornyi Ildikó. (Premier: október 23-án 20:00-kor.) A magyar sorozat mellett október 22-én 22:00-kor elkezdődik a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó második szezonja is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • YLi #12
    Igen, a régi szép idők mikor még műhely gyakorlaton is édzsbijó dekodereket reszeltünk.
  • Brian87 #11
    Igen azért mostanában nem tudom, hogy megy az HBO ,,lefoglalása" de régen azért elég jól csinálta ( jól csinálta...sikeres és van miből monopól helyzetet kialakítania) , hogy mindenre rárakta a kizárólagos jogot és mikor ő azt mondta mehet akkor adhatta csak le más adó a filmeket.
  • winnie #10
    "Ahogy észrevettem manapság már nem kell éveknek eltelnie hogy egy "premier" film átkerüljön a HBO-ról valamelyik kereskedelmi csatornához. "

    szerintem a ker. csatornák nagyjából 2 évnél hamarabb csak akkor tudják megkapni, ha olyan filmről van szó, amely gyártójának nincs szerződése az hbo-val (régen nem is tudom, hogy melyiknek a filmjeit nem adta. paramount? universal?). egyébként tartják az ablakot, hiszen először a lakossági piacot futtatják meg, majd le kell járnia az hbo sugárzási jogainak a filmre, csak akkor mehet országosra. amerikában is nagyjából 2,5-3 év egy mozifilm tévés, nem prémium premierje.
  • Brian87 #9
    Rangerrel értek 1et. Nekem is rengeteg filmem van, de valahogy ha látom port.hu-ról húú lesz este ez vagy az, akkor leülök és megnézem a tv-ben reklámokkal. Pedig tudom, hogy 2 centire tőlem ott fityeg dvd-n és akár 2 órája is megnézhettem volna már reklámok nélkül.
    Nem tudom valahogy a varázs még mindig nagyobb így, hogy tv előtt stb... nem tudom elmagyarázni aki érti érti aki nem az járjon utána :)
    Persze sok reklám nekem is kiviszi a hajam, de hát ez van..ezt kell szeretni. HBO meg annak idején egy hatalmas dolog volt és még mai is az egyik legnagyobb adónak tartom...saját elkészített filmjeivel-támogatásaival... gondoljunk csak a Tom Hanks és az HBO rendezéséből létrehozott Elit Alakulatra. Nah, nincs miről innentől beszélni. Csak persze a torrent világ miatt minden veszít a varázsából.
    Mielőtt meg megkapom vén fa** menjek vissza 1930ba... fiatal vagyok és rengeteg filmet full hd-ban házimozin mindent nézek, csak éppen tudom értékelni mások munkáját is és jól esik néha normál tvz-ni is 1et.
  • tatish #7
    Ahogy észrevettem manapság már nem kell éveknek eltelnie hogy egy "premier" film átkerüljön a HBO-ról valamelyik kereskedelmi csatornához.
    De mostanság majd meg kell nyirbálnia a költségvetését minden kereskedelmi csatornának, szóval nem tudom hogy mennyire fog nekik beleférni hogy kvázi új "premier" filmeket vásároljanak.
    A warez meg... letölti az ember megnézi 1-2 szer, aztán ha leadják valamelyik csatornán valszínű azt is 'megnézi'(= háttérzajnak jó miközben fórumozgat/chatel/netezik/olvasgat).
  • KRTuning #6
    Régi szép idők amikor még tényleg érdekes volt az ilyen, de ez a technikai rohanás megöli az embert és zombikat farag. Mert a valótlan világot is online kell nézni, facebookon kell kiírni hogy épp a vécén ülsz, és ha nincs szifonod senki vagy. Világégést, azonnal. Más nem segít.
  • nr1ranger #5
    Én sokszor úgy vagyok, hogy megvan egy film DVD-n, de nem nagyon ülök le hogy akkor most ezt berakom és megnézem, hanem jéé Bud Spencer megy éppen? és be is vágódok a fotelba.
  • kalapos01 #4
    Móricka megint abból indult ki, hogy mindenki warezpápa, vagy, hogy a lakosság 1%-ánál többen tudják azt, hogy mi az a HD. A tévézésnek egyébként is van egy olyan funkciója, hogy kapcsolgatsz és "jé, ezt nézem tovább". Persze ezt megteheted random filmfájlokkal is, hogy a közepén elindítasz 6-7-et, hátha az egyik megtetszik.

    Régen is előbb megjelent a film lakossági forgalmazásban, s csak utána került az HBO-ra. És az HBO után 1,5-2 évvel országos csatornára. Amiken a djdano-féle butalogika szerint végképp senki nem akarna filmet nézni, és mégis megnézik egymillióan a Star Treket meg a Transformers, vagy kétmillióan Bud Spencert. Reklámokkal.
  • DjDano #3
    Régen az HBO egyfajta varászszó volt, ma mire ott leadnak egy filmet már hónapokkal előtte tölthető DVD vagy HD verzióban, amit akkor nézhetsz meg amikor akarsz... Innentől kezdve nincs miről beszélni.
  • Zolivok #2
    keep it cool bro