Szekeres Viktor

Új előzetes a Trónok harca 2. évadnak

Új előzetesnek örülhetnek a Trónok harca rajongói, hiszen az HBO Amerikában a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó szezonzáró epizódja előtt több sorozatának promóját is leadta.

Újabb Trónok harca-előzetessel kedveskedett nézőinek az amerikai HBO csatorna, ezúttal 45 másodperc jutott a rajongóknak, mely során új jeleneteket és a 2. évadban bemutatkozó karaktereket lehet felfedezni. A sorozat áprilisban induló új szezonja a George R.R. Martin-féle A tűz és jég dala-regényciklus második kötetét, a Királyok csatáját fogja feldolgozni, akárcsak az előző évad során, most is tíz epizódban.


A tervek szerint, no meg persze akkor, ha az HBO megrendeli a Trónok harca harmadik (és negyedik évadát), a következő regényt már nem egy, hanem két évadban fogják feldolgozni a készítők, hiszen annak történetét már szinte lehetetlen lenne 10 részben zanzásítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rroolli #14
    A könyvekből jobban megismerhetjük a szereplőket és a történelmi háttereket. A sorozatba is megpróbálnak becsempészni 1-2 ilyen érdekes háttérinfót a hangulat kedvéért, de azért a könyvhöz képest nagyon felületes, ami nem baj, mert legalább pörgősebb. Egyébként én csak azért olvasom a könyveket, mert nagyon jó a sztori és nem fogok 4 évet várni a HBO-ra, mire leforgatja az eddig megírt könyveket.
  • ffxi #13
    Nem mondtam, hogy nem tetszik. Nem olvastam a könyvet. Nem vagyok fantasy rajongó. De megfogott attól függetlenül, hogy így végződött az 1. évad. Várjuk a folytatást.
  • Wittgen #12
    Ez jó hír, legalább pár évig el leszünk látva igényes fantasy sorozattal.
  • Garou #11
    Mi az, hogy kisporolni a csatat? Az elso kotetet mar tobb mint 10 eve megirta Martin bacsi, es igy irta meg. Ez egy regenyciklus, es az irot nem erdekelte egy jovobeni megfilmesites koltsegvetese.:)

    A "fo" fenyegetettseg(ek) csak most jonnek majd, parszor szo volt az elso evadban Stannis-rol, aki a kiraly testvere, es tisztaban van a kis Joffrey szarmazasaval, plusz eleg nagy serege is van. Egy csatat sporoltak ki eddig, mikor Tyrion talalkozott a buzogannyal (a konyvben reszt vesz a csataban), de a masodik evadban jon pl a Blackwater csata, ami igazi daralo lesz es le is forgatjak. Az eszakiak is csak most indulnak be pont Ned Stark miatt.

    A lovasnephez annyit, hogy gondolj bele a kislany uj hazikedvencei milyen hatast valthatnak ki az emberekbol.

    A Falon tuli dolgokrol nem is beszeltunk, az sem mellekszal lesz a jovoben.

    Szoval az elso resz fordulatai csak amolyan konnyed delutani bevezetok voltak. Az igazi durvulat a 3 kotetben jon majd, es tovabbra sincs egyik szereplo sem bebiztositva tuleles ugyileg...

    Aki nem akarja elolvasni, az varhat egy darabig, a harmadik kotet ket evados lesz a tervek szerint, az egesz tortenet meg het kotetes (most jott ki az otodik).
  • H3nG #10
    Okosat mondtál...
    ->
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerinted ha kivégzik észak urát a barátai családja mit csinál majd? leszarja? És a dothrakiakkal is lesz még egy két fordulat :) Lesz csata várostrom és minden ami kell egy jó fantasyhoz :)




  • ffxi #9
    Az előzeteseknek épp, hogy nem a spoler-ezést céljük :)
  • ffxi #8
    Érdekes befejezést kapott az 1. évad. Sean Bean-t kivégezték. Lovasnép vezetője fertőzésben meghalt. Így a "fő" fenyegetettségnek lőttek. Gondolom kispórolni akarták a csatát :)
  • Wittgen #7
    Én a könyveket nem olvastam, most már nem is fogom. Hál'isten az első évadot egyszerre néztem meg (2 napomba telt), előten nem olvastam fórumokat, kritikákat, nem néztem előzeteseket és így ütött igazán. Ezt az előzetest sem nézem meg, még a végén lelövi a poénokat/csavarokat.
  • Garou #6
    A második könyv jócskán emeli a tétet, a harmadikban meg aztán olyan osztások voltak, hogy csak pislogtam. Jó lesz ez! :)
  • Narxis #5
    Imádom ezt a sorit.